DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Batwoman showrunnere lerántotta a leplet a második évad főgonoszáról

Oszd meg a cikket másokkal is:

Lassan elérkezik a Batwoman első etapjának előrehozott fináléja, és a rajongókat már az a kérdés foglalkoztatja, hogy mire számíthatnak a továbbiakban. A sorozat showrunnere, Caroline Dries egy interjúban felfedte, hogy ki lesz a második évad főgonosza, aki majd megnehezíti Kate Kane mindennapjait.

A továbbiakban spoilerek következnek a Batwoman aktuális epizódja kapcsán, csak saját felelősségre olvassátok tovább a cikket!

A sorozat eheti, “A Secret Kept From all the Rest” című részében mindenki Lucius Fox naplójára pályázik, köztük Julia Pennyworth (Christina Wolf) is, ő azonban nem magának akarja megkaparintani. Mint kiderül, Julia üzletet kötött Rifle főnökével, Safiyah Sohail-lal, aki egyébként tud Kate Kane kettős életéről is.

Safiyah neve többször is elhangzott az évad folyamán, amiből a rajongók már sejthették, hogy a jövőben színre is fog lépni a karakter. Caroline Dries showrunner pedig elárulta, hogy pontosan ez a terv, jelentős szerepet szánnak a figurának a második etapban.

A képregényekben Safiyah egy kalóz nemzet, a Coryana vezére, aki megmenti Kate életét a coming out-ot követő világ körüli útján, majd össze is jönnek. Útjaik azonban elválnak, amikor Kate véletlenül egy halálos betegséget visz a szigetre, Safiyah pedig egy ártatlan férfi vádol meg ezzel. Évekkel később Safiyah a Many Arms of Death nevű terrorista szervezet vezetője lesz. Kate lenyomozza Safiyaht, aki elrabolta Beth-et, hogy újra előcsalja az “Alice” személyiségét. Ezután Alice lesz a Many Arms of Death vezetője, Kate és Julia pedig közösen kell megállítsák őt.

A sorozat eheti epizódjában Kate azt állította, hogy nem ismerős számára a Safiyah Sohail név, vagyis a készítők úgy tűnik, eszközöltek némi változtatást a képregényekhez képest.

A Batwoman legújabb epizódja ma érkezett az HBO GO-ra, az évadzáró pedig jövő kedden debütál.

(forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük