DC Magyarország

Minden, ami DC!

A The Flash showrunnere a hetedik évad fináléjáról és a folytatásról beszélt

Oszd meg a cikket másokkal is:

A múlt héten lezárult a The Flash hetedik felvonása a 151. epizóddal, ami bőven tartogatott akciót, izgalmakat és érzelmes pillanatokat. A sorozat írója/executive producere/showrunnere, Eric Wallace a Deadline-nak adott interjújában kitért a finálé eseményeire, és tett némi utalást arra, hogy mi mindenre számíthatunk a nyolcadik évadban, illetve az ötrészes “crossover-szerű” eseményben, amivel az etap kezdődni fog.


A továbbiakban előfordulhatnak spoilerek a The Flash hetedik etapjából, illetve az évadzáró epizódból! Csak saját felelősségre olvass tovább!


Wallace elmondta, hogy az évadzáróba bele tudtak szőni mindent, amit elterveztek, nem maradtak ki vagy módosultak jelenetek, az eredeti elképzelésüket meg tudták valósítani. Egyetlen apró kivétel Iris “időbetegsége”, amivel kapcsolatban egy jelenet törlésre került a fináléból, de ez a téma nagyobb hangsúlyt fog kapni a nyolcadik évadban.


Tom Cavanagh visszatérésével az alkotók azt akarták kihangsúlyozni, hogy az etap aktuális főgonosza, Godspeed olyan veszélyes és hatalmas ellenfél, hogy Flash csak a régi vetélytársa segítségével tudja legyőzni. Az epizód végén Reverse Flash eltűnik, de van némi utalás arra, hogy még visszatér. Ezzel kapcsolatban Wallace nem bocsátkozott részletekbe, csak annyit mondott, hogy “Reverse Flash egy olyan ember, aki állja a szavát.” De nem ő az egyetlen gonosz, akit még viszontláthatunk a jövőben, hiszen a producer szerint Godspeedet sem most láttuk utoljára.


Azt már eddig is tudtuk, hogy a nyolcadik etap egy ötrészes különleges eseménnyel indul, ami valamilyen szinten az évente esedékes Arrowverzum crossovert helyettesíti, amit a járványügyi korlátozások miatt ezúttal nem tudtak tető alá hozni a készítők. Wallace elárulta, hogy az ötrészes esemény történetét már a hetedik évad befejezése előtt összeállították, ami segítette a sztori kontinuitásának megtartását. Az eseményben számíthatunk néhány váratlan vendégszereplőre, akik kilétét természetesen nem fedte fel a producer. Hozzátette, hogy a nyolcadik évadban minden erővel igyekeznek a Grant Gustin által játszott főszereplőt a képregényekből ismert hőssé és határozott vezetővé formálni, valamint a romantika is több hangsúlyt kap ebben az etapban, mint az elmúlt két szezonban.


A régi gonosztevők visszatérése mellett szokás szerint egy új ellenféllel is fel kell vegyék hőseink a harcot, aki a horror és a természetfeletti világát hozza be a sorozatba egy kicsit.


Arra a kérdésre, hogy a november 16-án induló nyolcadik évad lesz-e az utolsó, Wallace azt válaszolta, hogy őszintén nem tudja, szerinte bármi megtörténhet, de hozzátette, hogy ezt a történetet még jópár évadon keresztül lehetne folytatni.


(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük