DC Magyarország

Minden, ami DC!

Superman és Lois tévésorozat készülhet a CW-nél Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével

hírek | 2019. október 28. 18:57 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A CW csatorna tovább bővítené a DC univerzumát egy jelenben játszódó Superman & Lois drámasorozattal, természetesen a Tyler Hoechlin-Elizabeth Tulloch párossal a főszerepben.

Egyelőre egy pilot epizód áll fejlesztés alatt, aminek írója és executive producere az a Todd Helbing lesz, aki korábban a The Flash sorozatban töltött be showrunner szerepet. Hozzá csatlakozik Greg Berlanti, Sarah Schechter és Geoff Johns szintén EP tisztségben.

A hivatalos leírás szerint a történetben “a világ leghíresebb szuperhősét és a képregények legismertebb újságíróját követhetjük nyomon, amint próbálnak megbirkózni a stresszel, a nyomással és a bonyodalmakkal, amelyek a mai társadalomban a szülőket érik.”

Tyler Hoechlin a Supergirl sorozatban mutatkozott be az Acélemberként, Elizabeth Tulloch pedig az Elsewordls crossover eseményben tűnt fel először Lois Lane szerepében. Amikor utoljára láttuk őket, megtudtuk, hogy Lois babát vár, majd a páros elköltözött az Argo bolygóra, előbb azonban megtörtént az a bizonyos lánykérés. Mindkettejükkel találkozni fogunk az idei nagyszabású Arrowverzum crossoverben, a Végtelen Világok Krízisében is.

A Superman & Lois pilot egy teljesen különálló történetként készül, nem egy már meglévő CW/DC sorozat spinoffjaként képzelik el az alkotók. Ugyanakkor ez egy új szintet képvisel a csatorna DC univerzumában, hiszen az egyik legikonikusabb karakter kapja ezúttal a főszerepet.

Tulloch már egy korábbi interjúban utalt arra, hogy egy ilyen projekt is megvalósulhat, ám ez szerinte sok tényezőtől függ, például a crossover fogadtatásától. Arról viszont biztosította a rajongókat, hogy ő és Hoechlin egyaránt szivesen térne vissza a közismert karakterek szerepében.

A WBTV korábban már elkezdett dolgozni egy Superman prequel sorozaton, Metropolis címmel, a DC Universe szolgáltató számára. A Gotham executive producerei, John Stephens és Danny Cannon közreműködésével készülő produkció Lois Lane és Lex Luthor párosára fókuszál majd, erről a projektről azonban egy ideje nem hallottunk semmit.

(Forrás: TVLine, Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

1 komment a(z) "Superman és Lois tévésorozat készülhet a CW-nél Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük