DC Magyarország

Minden, ami DC!

Fény derült az Injustice animációs film eredeti szinkronhangjainak listájára

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ahogy arról már májusban beszámoltunk, készülőben van egy Injustice animációs film, ami a Netherrealm Studios népszerű Injustice: Gods Among Us játékát, valamint Tom Taylor nagy sikerű képregénysorozatát, az Injustice: Gods Among Us: Year One-t veszi alapul. A történet egy alternatív Földön játszódik, ahol Joker egy trükkel rávette Supermant, hogy ölje meg Lois Lanet. Az emiatt feldühödött, elszabadult Superman úgy dönt, irányítása alá veszi a Földet, és ebben Batmannek és társainak kell őt megfékeznie.


Az Injustice a Warner Bros Animation, a DC és a Warner Home Entertainment közreműködésében készül, az első hivatalos kép után pedig a szereplők listáját is elolvashatjátok.

Az animációs filmben a Smallville sorozat Zöld Íjásza, Justin Hartley szólaltatja meg Supermant. Anson Mount lesz Batman, Laura Bailey egyszerre Lois Lane és Rama Kushna szinkronhangjaként bizonyít, Zach Callison szintén duplázik, mint Damian és Jimmy Olsen, Brian T. Delaney lesz Green Lantern, Brandon Michael Hall Cyborgot szólaltatja meg, Edwin Hodge felel Mr. Terrific és Killer Croc hangjáért, Oliver Hudson játssza Plastic Mant, Gillian Jacobs lesz Harley Quinn, Yuri Lowenthal hármas szerepben teljesít, mint Mirror Master, Flash és Shazam, Derek Phillips Nightwingnek és Aquamannek kölcsönzi orgánumát, Kevin Pollak Joker és Jonathan Kent sorait mondja fel, Anika Noni Rose lesz Catwoman, Reid Scott Green Arrow és Victor Zsasz szerepében bizonyít, Faran Tahir felel Ra’s al Ghul szinkronjáért, Fred Tatasciore szólaltatja meg Captain Atomot, Janet Varney Wonder Womant, Andrew Morgado pedig Mirror Master Soldiert szinkronizálja.


A produceri teendőket Rick Morales (Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge) látja el Jim Krieg mellett. Sam Register executive produceri titulusban vesz részt a projektben. A rendezői székben Matt Peters (Justice League Dark) foglal helyet, a forgatókönyv pedig Ernie Altbacker (Batman: Hush) munkája.


Az Injustice amerikai házimozis megjelenése valamikor ősszel esedékes, pontos premierdátum még nincs.


(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük