DC Magyarország

Minden, ami DC!

Bejelentették a Justice League Dark: Apokolips War animációs film eredeti szinkrongárdáját

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Justice League Dark: Apokolips War animációs filmben az Igazság ligája és a Sötét Igazságliga tagjai együtt veszik fel a harcot Apokolips zsarnok istensége, Darkseid ellen. A produkció többé-kevésbé folytatása lesz a Justice League: War-nak, amivel annak idején elkezdődött a DC Universe animációs filmjeinek jelenlegi kontinuitása. Az a történet elég pontosan adaptálta Geoff Johns és Jim Lee első New 52-es Justice League kötetét, az Apokolips Warnak azonban nincs konkrét képregényes alapanyaga.

A Justice League Dark: Apokolips War bejelentésére már a San Diego-i Comic-Conon sor került, akkor azonban nem tudtunk meg több részletet a filmmel kapcsolatban. Most viszont a ComicBook.com jóvoltából fény derült a teljes szereplőlistára, és egy first look képet is megnézhetünk a produkcióból.

A Warner Bros. Animation, a DC és a Warner Bros. Home Entertainment közreműködésében készülő film valamikor késő tavasszal érkezik majd, és a DC Universe animációk történetének eddigi legnépesebb szuperhősfelhozatalával büszkélkedhet. Több tucatnyi színész/karakter tér vissza a hat éve zajló kontinuitásból, vagyis bizonyos szempontból olyan lesz ez a DC animációs filmek tekintetében, mint a Végtelen Világok Krizise crossover volt az Arrowverzumban.

Matt Ryan (A holnap legendái, Constantine), Jerry O’Connell (The Death of Superman, Állj mellém) és Taissa Farmiga (Az apáca, American Horror Story) vezeti a szereplők listáját, mint Constatine, Superman és Raven. Rájuk hárul majd az a feladat, hogy összehívják a szükséges erőket az emberiség végcső csatájának megvívásához. A trió mellé jól ismert Igazságliga szinkronhangok társulnak. Jason O’Mara (The Man in the High Castle, A SHIELD ügynökei) Batman, Rosario Dawson (Sin City, Marvel/Netflix sorozatok) Wonder Woman, Shemar Moore (SWAT – Különleges egység, Gyilkos elmék) Cyborg, Christopher Gorham (Kettős ügynök, A telhetetlen, Ki ez a lány?) pedig Flash szerepében tér vissza. Rebecca Romijn (X-Men) lesz hallható Lois Lane-ként, valamint Rainn Wilson (The Office, Meg – Az őscápa) szólaltatja meg Lex Luthort.

A főgonosz, azaz Darkseid hangját Tony Todd (Kampókéz, The Flash) szolgáltatja. A szinkronlistán továbbá helyet kapott még Camilla Luddington (A Grace klinika), mint Zatanna, Ray Chase (A sötét Igazság Ligája), mint Jason Blood/Etrigan, Roger R. Cross (24, The Strain – A kór, Arrow), mint John Stewart és Mocsárlény, Liam McIntyre (Spartacus: Elátkozottak háborúja, The Flash), mint Bumeráng Kapitány, Hynden Walch (Teen Titans Go! Vs. Teen Titans), mint Harley Quinn, Stuart Allan (Batman kontra Robin, Batman: Az elfajzott), mint Robin/Damian, Sachie Alessio (Batman: Hush), mint Lady Shiva és John DiMaggio (Futurama, Batman a Piros Sisak ellen), mint King Shark.

(forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük