DC Magyarország

Minden, ami DC!

Leleplezték a Superman: Red Son animációs film szinkronstábját

Oszd meg a cikket másokkal is:

Bőven vannak ismerős nevek.

superman_09.jpg

A Superman: Red Son című animációs film Mark Millar 2003-ban megjelent Elseworlds grafikus novelláját adaptálja, amely azt a kérdést boncolgatja, mi lett volna, ha a kis Kal-El űrhajója a Szovjetunióban ér földet.

A TVInsider most közkinccsé tette a filmből származó első hivatalos képet, amit a bejegyzés elején láthattok, és fény derült az eredeti szinkronhangok listájára. A címszereplőt Jason Isaacs szólaltatja meg, miután korábban háromszor is gonosztevőnek kölcsönözte a hangját a DC animációs filmjeiben (Green Lantern: Emerald Knight, Justice League: Gods and Monsters, Batman: Under the Red Hood).

Lex Luthor szerepében Diedrich Bader (American Housewife) lesz hallható, Lois Lane hangjáért Amy Acker (The Gifted) felel, Vanessa Marshall (Star Wars Rebels) szinkronizálja Wonder Womant, Phil Morris (Doom Patrol, Smallville) pedig James Olsent. Brainiac orgánumát Paul Williams (Goliath) szolgáltatja, a Zöld Lámpás alakulat két tagját, Hal Jordant és John Stewartot pedig Sasha Roiz (Grimm) és Phil LaMarr (Supergirl) alakítja majd.

Roger Craig Smith számára nem ismeretlen terep a Denevérember szinkronizálása a Batman Ninja és a Batman: Arkham Origins után, és ezúttal is ebben a szerepben kell helyt álljon. Jim Meskimen (Constantine: City of Demons) és Travis Willingham is a fedélzetre került, mint John F. Kennedy és Superior Man megszólaltatói. Joseph Stalin és Svetlana szerepében pedig William Salyers (Batman: Return of the Caped Crusaders) és Winter Ave Zoli (Boasch) bizonyithat.

A Superman: Red Son Sam Liu (Justice League vs Fatal Five, Reign of the Supermen) rendezése, J.M. DeMatteis (Justice League Dark) forgatókönyve alapján. A film 2020 első negyedében jelenik meg Amerikában DVD-n, Blu-Ray-en és a digitális platformokon.

(forrás: TVInsider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük