DC Magyarország

Minden, ami DC!

[SDCC 2018] Bejelentették a DC animációs filmek 2019-es felhozatalát

bréking, Comic-Con, hírek | 2018. július 21. 09:41 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Folytatás, szóló és csapatsztori is érkezik.

Magyar idő szerint múlt éjjel rendezték meg a The Death of Superman világpremierjét a Comic-Conon, amit követően egy panel keretein belül leleplezték, hogy mit tartogat számunkra 2019-ben a DC animációs részlege.

A The Death of Superman ugyebár csak az első felvonása egy kétrészes történetnek. A Superman halála utáni időket feldolgozó Reign of the Supermen valamikor 2019 elején debütál majd, és olyan karaktereket vonultat fel, mint Steel, Cyborg Superman és Conner Kent. Érdemes lesz csak a stáblista után kikapcsolni a The Death of Supermant, ugyanis egy teasert is láthatunk a végén a folytatásból.

Ezt követően 2019 tavaszán visszatér az Igazság Ligája a Justice Legaue vs. The Fatal Five című filmben. Az eredetileg Tharok, Emerald Empress, Validus, Mano és Persuader felállású szuperbűnöző banda, a Fatal Five 1967-ben mutatkozott be a képregények lapjain, ahol akkor még a Legion of Super-Heroes volt az ellenfelük. Ez egy új történet lesz, éppen ezért még nincsenek konkrét részletek. Nem tudni, hogy a jelenben vagy a jövőben játszódik-e majd, feltűnik-e benne a Légió, vagy mely Igazság Ligája hősök jutnak szerephez.

A harmadik film a Batman: Hush, ami nyáron fog majd érkezni, és Superman halálának kétrészes feldolgozásához hasonlóan egy sikeres képregény történetszálat adaptál. Míg tavaly animációs formában csak a viktoriánus korban láthattuk a sötét lovagot, addig a Hush visszakalauzolja őt napjainkba, egy általunk jobban ismert Gotham City-be. A füzetek oldalain olyan népszerű Batman ellenfelek teszik tiszteletüket, mint Méregcsók, Ra’s al Ghul, Joker, ugyanakkor itt mutatkozik be a címszereplő gonosztevő, a bekötött arcú Hush.

A Warner Bros. Home Entertainment jellemzően három DC univerzum filmet ad ki egy évben, de 2019 azért is lesz különleges, mert egy negyedikkel is készülnek. A 2009-es közkedvelt animációs kalandja után Wonder Woman ismét központi szerepbe kerül a szintén új sztorit elmesélő Wonder Woman: Bloodlines-ban. A rejtélyes projekt kapcsán szintén nem tudunk semmit.

Mit gondoltok a DC animációs filmek jövőévi hullámáról?

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , , ,

1 komment a(z) "[SDCC 2018] Bejelentették a DC animációs filmek 2019-es felhozatalát" című bejegyzésnél

  1. a husht nagyon várom.
    a képregény szép, de szerintem üres, és hush se egy olyan jó ellenfél amennyire tolták, tolják azóta is, de az animáció lehet jó, mert mozgalmas az alapanyag.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük