DC Magyarország

Minden, ami DC!

Bejelentették a Batman: Hush animációs film szinkronstábját

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az első képet is megnézhetjük a filmből.

A Hush című Batman történetet idehaza már több kiadásban is elolvashattuk, legutóbb az Eaglemoss DC sorozatának első két köteteként, hamarosan pedig animációs formában is visszaköszön ez a nagy népszerűségnek örvendő sztori.

Egy titokzatos új gonosztevő, Hush egy egész csapatnyi ismert rosszfiút csatasorba állítva igyekszik tönkretenni Batman bűnüldöző karrierjét és Bruce Wayne magánéletét egyaránt. Az egész helyzetet pedig egy romantikus kapcsolat is bonyolítja Bruce és Selina Kyle/Macskanő között.

Az IGN-nek köszönhetően szemügyre vehetjük az első képet a még ebben az évben érkező animációs filmből, rajta Batmannel, amint rutinosan dobálja a batarangot.

batman-hush-exclusive-photo.jpg

A first look mellett nyilvánosságot látott az eredeti szinkronhangok listája is. Batman szerepében ismét Jason O’Mara lesz hallható, Selina Kylet Jennifer Morrison szólaltatja meg, Jerry O’Connel Supermanként kell helyt álljon a mikrofon mögött, Rebecca Romijin felel Lois Lane orgánumáért, Sean Maher Nightwingként bizonyíthat, Bruce Thomas lesz Jim Gordon, Stuart Allan Damian Wayne-nek kölcsönzi a hangját, James Garrett pedig Alfred mondataiért lesz felelős.

Ami a gonoszokat illeti, a címszereplő Hush-t a Homeland: A belső ellenség sorozatból ismert Maury Sterling szinkronizálja, Rainn Wilson Lex Luthor szerepét vállalta el, Geoffrey Arend lesz Rébusz, Vanessa Williams Amanda Waller sorait mondja fel, Jason Spisak birkózik meg Joker szerepével, Adam Gifford Bane hangját szolgáltatja, Dachie Alessio Lady Shivát szólaltatja meg, Peyton List egyszerre felel Batgirl és Méregcsók szinkronjáért, Tara Strong pedig Reporter orgánuma lesz.

A Batman Hush rendezője Justin Copeland lesz, aki számos DC animációs filmnél dolgozott már a művészeti részlegen, köztük a Gotham by Gaslight, a Batman: Gyilkos tréfa, a The Death of Superman vagy a Reign of the Supermen címeken. A forgatókönyvet Ernie Altbacker (Tini Titánok: A Júdás szerződés, A sötét Igazság Ligája) írja. Executive produceri szerepet tölt be James Tucker, Sam Register, Benjamin Melniker és Michael Uslan, producerként vesz részt a projektben Amy McKenna, társproducri kreditet kap Alan Burnett és Jim Krieg, a karakter designért pedig Phil Bourassa felel.

A film idén nyáron jelenik meg az államokban DVD-n, Blu-ray-en és digitális platformokon.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük