DC Magyarország

Minden, ami DC!

Tizenkét új szereplővel, köztük Halál megformálójával bővült a Sandman színészgárdája

Oszd meg a cikket másokkal is:

Év elején már bejelentették a Netflixre érkező Sandman sorozat szereplőgárdájának egy részét, most pedig egyszerre tizenkét újabb karakter megformálójáról hullott le a lepel. A casting bejelentéseket az adaptáció alapanyagául szolgáló képregény szerzője, Neil Gaiman tette közzé egy blogbejegyzésben a Netflix honlapján.


Kirby Howell-Baptiste lesz Halál, Álom (Tom Sturridge) bölcsebb, kedvesebb és sokkal érzékenyebb nővére.

Mason Alexander Park játssza Vágyat, Álom testvérét, aki a megtestesült vágy, és egyben egy teher Álom számára.

Donna Preston alakítja Kétségbeesést, Vágy ikertestvérét. Abban a pillanatban, amikor minden remény odavész, ő a legridegebb a Végtelenek közül.

Jenna Coleman lesz Johanna Constantine, a kísérteties ördögűző és felbérelhető okkult kalandor. Ő John Constantine ük-ük-ük-nagyanyja.

Niamh Walsh a fiatal Ethel Cripps szerepében tűnik fel. Ő egy elárult és elszánt fiatal nő, aki a túlélésért harcol.

Joely Richardson lesz Ethel Cripps, mestertolvaj és egy nő ezernyi identitással.

David Thewlis játssza John Dee-t, Ethel fiát, aki őrült, veszélyes és az igazságot kutatja. Már nagyon régen elvesztette az eszét, most pedig az igazság nyomában jár, ami el is pusztíthatja a világot.

Kyo Ra alakítja Rose Walkert, a fiatal nőt, aki kétségbeesetten keresi az eltűnt fivérét. Rátalál egy kapcsolatra önmaga és Álom között, amiből egyikőjük számára sincs menekvés.

Stephen Fry lesz Gilbert, Rose Walker jókedvű védelmezője.

Razane Jammal játssza Lyta Hallt, Rose legjobb barátját és útitársát. Egy fiatal özvegy, aki a férjét, Hectort gyászolja. Rose nem tudja, hogy Hector meg-megjelenik Lysa álmaiban, és azt sem, hogy milyen furcsa dolgok történnek.

Sandra James Young lesz Unity Kinkaid, örökösnő és Rose titokzatos jótevője, aki egy évszázadot átaludt, most pedig felébredt, és megtapasztalja, mi mindent mulasztott el az életéből.

Patton Oswalt lesz Matthew, a holló szinkronhangja. Matthew Álom hűséges követe.

A sorozat ötvözi a modern mítoszokat, a sötét fantasy elemeket és a történelmi dráma műfaját is. A történet főszereplője Álom, másnéven Morpheus, aki próbálja helyrehozni a kozmikus és emberi hibákat, amelyeket a létezése alatt okozott. A showrunneri és executive produceri tisztséget Allan Heinberg (Wonder Woman, Grace klinika) tölti be Neil Gaiman és David S. Goyer (Batman: Kezdődik!, A sötét lovag) mellett. Mindhárman egyaránt társíróként is részt vesznek a projektben.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük