DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ez a 9 DC animációs film érkezik novemberben az HBO GO-ra

Oszd meg a cikket másokkal is:

Október elején az HBO Magyarország sajtófőnöke és PR vezetője egy interjúban elárulta, hogy novemberben kilenc DC animációs film kerül fel az HBO GO videótárába. Erről természetesen mi is beszámoltunk, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mely címekről is van szó, csak az lett kihangsúlyozva az interjúban, hogy ezek mind a felnőtt nézőket megcélzó, szókimondó és erőszakos animációs filmek. Most azonban fény derült a teljes listára, amin találunk olyan címeket is, melyek korábban semmilyen formában nem voltak megnézhetőek idehaza, így mindenképp hiánypótló ezek felkerülése a szolgáltatásra, ráadásul értesüléseink szerint mindegyik magyar szinkronnal fog felkerülni. A továbbiakban álljon itt a szóban forgó filmek listája:

-Batman és Harley Quinn (Batman and Harley Quinn)

Miután Méregcsók és Növényember úgy akarják megmenteni a Földet, hogy minden embert növénnyé változtatnak, Batman és Éjszárny összefog Harley Quinn-nel, hogy együtt akadályozzák meg ezt a gonosz tervet.

-Batman: Hush

Egy rejtélyes, új szuperbűnöző bukkan fel Gothamben, aki a Hush névre hallgat, és a háttérből mozgatva a szálakat olyan gonosztevőket irányít Batman ellen, mint Joker, Harley Quinn, Méregcsók, Madárijesztő, Rébusz és Mr. Fagy.

-Batman: A sötét lovag visszatér 1. rész (Batman: The Dark Knight Returns, part 1)

Tíz évnyi visszavonulás után az immár 55 éves Bruce Wayne újra magára ölti Batman jelmezét, hogy felvegye a harcot a Mutánsok nevű bandával és Kétarccal.

-Batman: A sötét lovag visszatér 2. rész (Batman: The Dark Knight Returns, part 2)

Az öregedő Batman újra aktívan küzd a bűnözők ellen, Gotham City és Amerika azonban nem kér többet a segítségéből, ezért a rendőrség elrendeli a sötét lovag letartóztatását, az elnök pedig magát Supermant küldi Gotham szebb napokat látott védelmezője ellen.

-Batman: Gyilkos tréfa (Batman: The Killing Joke)

Miután Joker megszökik a börtönből, Gordon felügyelőt és családját veszi célba. Be akarja bizonyítani, hogy egyetlen rossz nap bárkiből olyan őrültet faraghat, mint amilyen ő is. Ismét Batmanre hárul a feladat, hogy megállítsa a bűn bohóchercegét.

-Batman: A Köpenyes Lovagok visszatérnek (Batman: Return of the Caped Crusaders)

Joker, Pingvin, Rébusz és Macskanő egy különleges sugárral megalkotják a replikáns Batmant és Robint, az eredeti Batmant pedig a rossz oldalra állítják. Ezután Robinnak kell kiszabadítania a sötét lovagot, és megmenteni Gotham városát.

-A jövő Batmane: Joker visszatér (Batman Beyond: Return of the Joker)

Negyven év után Joker visszatér, Bruce Wayne helyét pedig azóta egy új Batman, Terry McGinnis vette át. Wayne úgy dönt, elmondja az igazságot Jokerről az új denevérembernek.

-Batman: Arkham ostroma (Batman: Assault on Arkham)

A kormány által megbízott, gonoszokból álló csapat, vagyis az Öngyilkos osztag az Arkham Elmegyógyintézetbe kell betörjön, hogy megszerezzék a Rébusz által ellopott titkos információkat. Eközben Joker is elszabadul, és lángba akarja borítani az intézetet és Gothamet.

-Öngyilkos osztag: Pokoli fizetség (Suicide Squad: Hell to Pay)

Amanda Waller újra csatasorba állítja a Task Force X-et, másnéven az Öngyilkos osztagot, hogy egy olyan misztikus tárgyat szerezzenek meg, amire más gonosztevőknek is fáj a foga.


Amint az látható, jövő hónapban sem fogunk unatkozni, és nem szenvedünk majd hiányt DC tartalomból, ráadásul a fenti címek mellett november 22-én a tavalyi év egyik legjobb filmje, a Joker is elérhetővé válik a platformon.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük