DC Magyarország

Minden, ami DC!

Május végén startol el az HBO Max streaming szolgáltató

hírek | 2020. április 21. 16:00 | 2 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A WarnerMedia bejelentette, hogy május 27-én fog elindulni az HBO Max streaming szolgáltatás! A platformon elérhetőek lesznek a Warner Bros. korábbi produkciói, köztük persze a DC címek is, de folyamatosan készülnek új, saját gyártású sorozatok is. Vegyük sorra azokat a DC tartalmakat, amelyeket eddig bejelentettek, és egyből az HBO Maxra gyártanak.

  • A DC Super Hero High vígjátéksorozatban egy csapatnyi diákot követünk, akik a különleges képességű gyermekek számára fenntartott iskolában tapasztalják meg a kamasz élet vidám és drámai oldalát.
  • A Strange Adventures egy 1950-ben indult képregénysorozatról kapta a címét. A Greg Berlanti nevével fémjelzett antológiasorozat egy olyan világban játszódik, ahol léteznek szuperképességek, a halandók együtt élnek a szuperhősökkel, és erről az alapszituációról kapunk morális tanulsággal bíró történeteket.
  • A Green Lantern szintén Greg Berlanti felügyeletével készül, és két, évtizedeken átívelő történetet mesél el a Föld Zöld Lámpásairól, valamint a közismert gonosztevő, Sinestro is tiszteletét teszi majd.
  • Az Aquaman: King of Atlantis egy háromrészes animációs minisorozat lesz, ami három különálló történetet mesél majd el a mélység védelmezőjéről, ökológiai és etikai kérdéseket feszegetve. Az executive produceri teendőket James Wan látja el.
  • A DMZ egy DC/Vertigo képregényadaptáció, amelynek története szerint Manhattan egy lepusztult, demilitarizált zónává (azaz DMZ) vált, és ebben a világban kell helyt állnia a Rosario Dawson által játszott főszereplőnek, aki az eltűnt kisfiát keresi. A pilot epizódot Ava DuVernay rendezi.
  • A nagy népszerűségnek örvendő Doom Patrol második évada is az HBO Maxra készül, de ugyanakkor felkerül majd a DC Universe videótárjába is.

A dátumbejelentés mellé egy tartalmas előzetes is érkezett, ami a platformra felkerülő változatos tartalmakba enged betekintést. Néhány képkockára bevillan a Joker, a Wonder Woman, a Shazam, a Trónok harca, a Watchmen sorozat, a South Park és még sok más közkedvelt film és sorozat. A készítők bevallása szerint több, mint 10.000 órányi tartalom lesz elérhető a szolgáltatásban, egyelőre csak az amerikai előfizetők számára, 15 dolláros havidíjért.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , ,

2 komment a(z) "Május végén startol el az HBO Max streaming szolgáltató" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük