DC Magyarország

Minden, ami DC!

Íme a DC Fandome esemény legfontosabb paneljei

hírek | 2020. augusztus 14. 20:21 | 2 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Ahogy azt már valószínűleg minden DC rajongó bejelölte a naptárában, jövő hétvégén, augusztus 22-23 között kerül megrendezésre a DC Fandome online esemény, ami a világ minden tájáról ingyenesen követhető lesz, és számtalan meglepetéssel kecsegtet nekünk, fanoknak. A rendezvény honlapjára most kikerült a részletes programterv, amelyből kiválogattuk nektek a legfontosabb paneleket és azt, hogy hazai idő szerint hány órakor kezdődnek.

Az esemény hat különböző “teremben” fog zajlani, ezek közül azonban kettő igazán fontos számunka, a Hall of Heroes és a Watchverse, ugyanis itt kerül sor a filmes, sorozatos és videojátékos panelekre. Ettől függetlenül természetesen a másik négy aloldalra (KidsVerse, YouVerse, FunVerse és InsiderVerse) is érdemes lehet majd átnézni.

HALL OF HEROES

Wonder Woman 1984

Aug. 22 – 19:00 – 25 perc

A főszereplő Gal Gadot, a rendező Patty Jenkins, valamint Chris Pine, Kristen Wiig és Pedro Pascal rajongói kérdésekre válaszolnak a film kapcsán, bemutatnak egy új sneak peeket a moziból, és további meglepetésekkel is készülnek.

Warner Bros. Games Montreal bejelentés

Aug. 22 – 19:30 – 20 perc

Betekintést nyerünk egy még le nem leplezett, új játékba, a készítők pedig kérdésekre is válaszolni fognak.

Multiverse 101

Aug. 22 – 20:15 – 30 perc

A DC igazgatója, Jim Lee, a Warner DC filmes részlegének elnöke, Walter Hamada és Greg Berlanti producer a multiverzumokról tart érdekesnek ígérkező előadást.

Bemutatkozik Flash

Aug 22 – 20:45 – 10 perc

A The Flash film rendezője, Andy Muschietti, Barbara Muschietti producer, a főszereplő Ezra Miller és a forgatókönyvíró Christina Hodson egy gyors beszélgetés során mesélnek az első Flash szóló mozifilmről.

The Suicide Squad

Aug. 22 – 21:00 – 30 perc

A film írója/rendezője, James Gunn rajongói kérdésekre válaszol, aztán színre lép a szereplőgárda is, hogy egy játék keretein belül összemérjék tudásukat az Öngyilkos osztaggal kapcsolatban.

Meglepetés DC Comics panel

Aug. 22 – 23:00 – 20 perc

A szervezők erről a panelről sem rántották még le a leplet, vagyis megkezdődhetnek a találgatások és tippelések, hogy milyen különlegességet tartogat ez a húsz perc.

The Snyder Cut of Justice League

Aug. 22 – 23:45 – 25 perc

Talán az egyik legvárósabb panel a rendezvényen. Zack Snyder rajongói kérdésekre válaszol, meglepetés vendégekkel beszélget, illetve bemutatja a film első előzetesét is.

Black Adam

Aug. 23 – 0:00 – 15 perc

A főszereplő Dwayne Johnson beszél a film tónusáról és történetéről, rajongói kérdésekre is sort kerít, és tartogat még néhány meglepetést is.

Leleplezésre váró panel

Aug. 23 – 0:45 – ?

Erről a panelről egyelőre nem tudni semmit, talán egy új film vagy sorozat hivatalos bejelentésére kerül majd sor. Valami oka biztosan van, hogy a szervezők titokban tartják, miről lesz itt szó.

Aquaman

Aug. 23 – 1:00 – 10 perc

James Wan rendező és Orm király, azaz Patrick Wilson elmerülnek Atlantisz világában, és a 2018-as sikerfilm kulisszái mögé kalauzolnak minket.

SHAZAM!

Aug. 23 – 1:30 – 10 perc

Zachary Levi és a szereplőgárda még nem mondhatnak semmit a második részről, de elbeszélgetnek arról, hogy vajon miről szólhat a folytatás, de kommentálják az esemény többi panelét is, és néhány meglepetésvendég felbukkanására is számíthatunk.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Aug. 23 – 2:00 – 20 perc

Will Arnett vezényletével kerül sor a Rocksteady Studios (Batman: Arkham széria) legújabb videojátékának bejelentésére.

The Batman

Aug. 23 – 2:30 – 30 perc

Az író/rendező Matt Reeves beszél a készülő filmről, és tartogat egy-két meglepetést is a rajongóknak.

WATCHVERSE

The Flash

Aug. 22 – 19:00 – 40 perc

Eric Wallace executive producer, valamint a szereplőgárdából Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Danielle Nicolet, Kayla Compton és Brandon McKnight beszélgetnek a sorozatról, kielemezve a hatodik évad két fejezetét. Bemutatják ezenkivül a hetedik etap előzetesét, és betekintést nyerünk a “Kiss Kiss Breach Breach” című feketefehér, noir stílusú epizódba is, ami a hatodik szezon lemezes kiadványain kap majd helyet.

Black Lightning

Aug 22 – 19:45 – 35 perc

A sorozat szereplői, Cress Williams, China Anne McClain, Nafessa Williams, Christine Adams, Marvin “Krondon” Jones III, Jordan Calloway és James Remar a kilencvenes évek előtt tisztelegnek, visszaemlékezve az évtized tévésorozataira, filmjeire, zenéjére és sporteseményeire.

Pennyworth

Aug. 22 – 20:30 – 20 perc

A szereplőgárdából Jack Bannon, Ben Aldridge, Paloma Faith és Emma Paetz beszélgetnek Bruno Heller és Danny Cannon executive producerekkel, visszatekintve az első évadra, és elárulnak néhány titkot az előttünk álló második etapról.

DC’s Legends of Tomorrow

Aug 22 – 21:00 – 35 perc

Caity Lotz, Nick Zano, Matt Ryan, Tala Ashe, Jes Macallan, Olivia Swann, Amy Louise Pemberton és Shayan Sobhian csatlakoznak Phil Klemmer, Keto Shimizu és Grainne Godfree executive producerekhez, hogy felelevenítsék a korábbi etapok emlékezetes pillanatait, és elmondják, mit tartogat számunkra a hatodik évad.

Doom Patrol

Aug. 22 – 22:15 – 35 perc

Jeremy Carver, Chris Dingess és Tamara Becher-Wilkinson executive producerek, valamint Matt Bomer, Diane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade, Timothy Dalton, Karen Obilom, Abigail Shapiro, Riley Shanahan és Matthew Zuk elmerülnek a különc szuperhősökről szóló sorozat világában.

Superman & Lois

Aug 22 – 23:35 – 30 perc

Jim Lee elbeszélget Todd Helbing executive producerrel/showrunnerrel valamint a két főszereplővel (Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch) Superman történetéről a képregényektől a nagyvászonig, illetve arról, hogy mire számíthatunk az új sorozattól.

Watchmen Unmasked

Aug 23 – 0:00 – 20 perc

Egy rövid dokumentumfilm vetítése, ami Damon Lindelof ünnepelt Watchmen sorozatára fókuszál.

Lucifer

Aug. 23 – 2:00 – 20 perc

Megnézhetünk egy eddig sosem látott bakiparádét a negyedik évadból, valamint egy exkluzív klipet az ötödik etap musical epizódjából. A rendező Sherwin Shilati valamint Joe Henderson és Ildy Modrovich executive producerek/showrunnerek a szóban forgó rész kulisszái mögé vezetnek be minket.

Titans

Aug. 23 – 2:30 – 30 perc

Greg Walker executive producer, valamint a szereplőgárdából Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Conor Leslie, Curran Walters, Joshua Orpin, Damaris Lewis, Alan Ritchson és Minka Kelly betekintést nyújtanak az eddigi legnagyszabásúbbnak ígérkező harmadik évadba, és átveszik az első két etap legjobb pillanatait.

Young Justice

Aug. 23 – 3:00 – 35 perc

A népszerű animációs sorozat executive producerei, Greg Weisman és Brandon Vietti, valamint a szereplőgárdából Jason Spisak, Khary Payton, Stephanie Lemelin, Nolan North, Denise Boutte, Danica McKellar és Crispin Freeman egy hangjáték keretein belül adnak elő egy vadonatúj Young Justice epizódot, amit egy Q&A rovat követ az új évaddal kapcsolatban.

Stargirl

Aug. 23 – 3:45 – 35 perc

Geoff Johns executive producer az első évad kulisszáiba és érdekességeibe kalauzol minket Brec Bassinger, Amy Smart, Yvette Monreal, Anjelika Washington és Cameron Gellman segítségével.

Batwoman

Aug. 23 – 4:30 – 40 perc

Caroline Dries és Sarah Schechter executive producerek, valamint a szereplők közül Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang és a Ruby Rose kiszállása utáni űrt betöltő Javicia Leslie összefoglalják az első évad eseményeit, és bemutatnak egy sneak peeket a második etapból, amiben bemutatkozik Ryan Wilder, azaz az új Batwoman is.

Harley Quinn

Aug. 23 – 5:15 – 20 perc

A kiváló szinkronmunkát végző Kaley Cuoco, Lake Bell, Ron Funches, Matt Oberg és Alan Tudyk az executive producerek, Justin Halpern, Patrick Schumacker és Dean Lorey valamint Jennifer Coyle producer közreműködésével elemzik ki a sorozat legőrültebb pillanatait.

Akármennyire is tűnik hosszúnak ez a lista, így sem tartalmaz minden panelt és programot, amivel készültek nekünk a szervezők, vagyis szinte garantált, hogy akár a teljes 24 órás időintervallumot eltölthetjük a monitorunk előtt úgy, hogy találunk valami érdekes néznivalót. A panelek többször is ismétlésre kerülnek majd, így biztosítva azt, hogy semmiről ne maradjunk le azért, mert egy adott időpontban mondjuk két érdekes panel is zajlik párhuzamosan. A teljes programot a schedule.dcfandome.com honlapon éritek el, egy egyszerű emailcímes regisztráció után. Magát az eseményt pedig a dcfandome.com oldalon tudjátok majd figyelemmel követni.

(Forrás: DCFandome.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

2 komment a(z) "Íme a DC Fandome esemény legfontosabb paneljei" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük