DC Magyarország

Minden, ami DC!

Immár hivatalos: Augusztusban egy 24 órás, ingyenes online DC eseményt tart a Warner

bréking, hírek | 2020. június 16. 14:50 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Az idei San Diego Comic Con a koronavírus járványra való tekintettel online közvetítés formájában kerül megrendezésre, a Warner/DC azonban nem fogja képviseltetni magát az eseményen. Korábban pletyka szinten felmerült már, hogy a stúdió egy külön rendezvény keretein belül látja el a rajongókat újdonságokkal a közelgő DC filmek és sorozatok kapcsán, most pedig hivatalosan is megerősítést nyert, hogy valóban ez a Warner terve.

Augusztus 22-én egy 24 órán át tartó közvetítés fog zajlani, ami a DC FanDome elnevezést kapta, és a világon bárki számára ingyenesen követhető lesz. A masszív programon számos filmes és tévés produkció készítői lesznek jelen, hogy érdekességekkel szolgáljanak a rajongóknak. Néhány cím, ami a sajtóközlemény szerint terítékre kerül az alkalom során, valószínűleg a teljesség igénye nélkül: Aquaman, The Batman, Batwoman, Black Adam, Black Lightning, DC Super Hero Girls, Legends of Tomorrow, Stargirl, Doom Patrol, The Flash, Harley Quinn, Zack Snyder’s Justice League, Lucifer, Pennyworth, Shazam!, The Suicide Squad, Supergirl, Superman & Lois, Teen Titans GO, Titans, Watchmen, Young Justice: Outsiders és természetesen az októberben végre bemutatásra kerülő Wonder Woman 1984. Ezen kívül számíthatunk képregényekkel és videojátékokkal kapcsolatos bejelentésekre is.

A hivatalos sajtóközlemény alapján hat különböző, programokkal zsúfolt terület lesz a virtuális DC FanDome-on belül. A legfontosabb a Hall of Heroes, ahol a különböző paneleket és bejelentéseket követhetjük nyomon. A DC WatchVerse-en belül további panelek, vetítések és korábban sehol nem látott tartalmak várnak minket. A DC YouVerse a rajongói alkotások bemutatására fókuszál. A DC InsideVerse a kulisszák mögé enged betekintést, és megismertet bennünket azokkal a kreatív alkotókkal, akik a DC produkciókért felelnek. Ez a terület egy bevezető videóval indul, ahol a DC vezetője, Jim Lee, a DC filmes részlegének elnöke, Walter Hamada valamint az Arrowverzum mögött álló producer, Greg Berlanti köszönti majd a nézőket. A DC KidsVerse a legfiatalabb rajongók szórakozásáról gondoskodik, a DC FunVerse pedig többek között különböző merchandise relikviák és képregények lelőhelye lesz. A DC Fandome legalább tíz nyelven lesz elérhető, és lesznek specifikus tartalmak a különböző országokra vonatkozóan.

A koronavírus okozta veszélyhelyzet szinte minden mozis és tévés produkció gyártására hatással volt, sorra áltak le a forgatási munkálatok világszerte. Ennek függvényében érdeklődéssel várjuk, hogy milyen anyagokkal készülnek az alkotók erre az eseményre. A közvetítés a DCFanDome.com weboldalon lesz elérhető, hazai idő szerint augusztus 22-én 19 órai kezdettel.

(forrás: EW, BusinessWire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

1 komment a(z) "Immár hivatalos: Augusztusban egy 24 órás, ingyenes online DC eseményt tart a Warner" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük