DC Magyarország

Minden, ami DC!

Íme a LEGO DC: Shazam – Magic & Monsters szinkronlistája és előzetese

Oszd meg a cikket másokkal is:

Shazam karaktere már tavaly bemutatkozott a LEGO DC univerzumban a LEGO DC: Batman: Family Matters filmmel, most pedig eljött az idő, hogy a gyermekből lett szuperhős a nagyvásznas adaptáció után itt is főszerepben bizonyítson, persze a jól ismert hősök asszisztálásával, a Shazam – Magic & Monsters című kalandban.

A címszereplőt, vagyis Billy Batsont/Shazamot Sean Astin (Gyűrűk ura, Stranger Things) szólaltatja meg, aki ismét a hős bőrébe bújhat Az Igazság Ligája: Háború és Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja után. A történet szerint Shazam belép az Igazság ligájába, de ez azzal jár, hogy félre kell tennie a szkepticizmusát, és bíznia kell az olyan hősökben, mint Wonder Woman, Superman vagy Batman, miközben Mr. Mind és Black Adam rájuk támad. További nehezítő körülmény, hogy ezúttal a többi hős is gyermekké válik.

A szinkronhangok listáján olyan neveket találunk még, mint Troy Baker, Nolan North, Grey Griffin, Christina Milizia, James Arnold Taylor, Imari Williams, Fred Tatasciore, Ralph Garman, Zach Callison, Dee Bradley Baker, Jennifer Hale, Tom Kenny, Jonny Rees, Erica Lindbeck és Josh Keaton, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ki kinek lesz az eredeti hangja. A rendezői székben Matt Peters (LEGO DC Comics Super Heroes: Aquaman – Rage of Atlantis) foglal helyet, a forgatókönyvért pedig Jeremy Adams (Teen Titans Go! Vs. Teen Titans) felel.

A SYFY jóvoltából megnézhetjük a film első előzetesét is:

A LEGO DC: Shazam – Magic & Monsters még idén tavasszal megjelenik az Államokban DVD-n, Blu-ray-en és a digitális platformokon.

(forrás: SYFY WIRE)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük