DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két részletben kerül megrendezésre a DC Fandome, a második fele szeptemberre tolódik

Oszd meg a cikket másokkal is:

Múlt héten került nyilvánosságra a nagyszabású DC Fandome esemény menetrendje, és végre láthattuk, hogy a 24 órán át tartó rendezvényen milyen sorrendben érkeznek a különböző filmes, sorozatos, videojátékos és egyéb tartalmakkal foglalkozó panelek. Most azonban a Warner Bros úgy döntött, hogy kettészeli a rendezvényt, és a panelek nagy részét szeptember 12-én bonyolítja le.

Az úgynevezett Hall of Heroes “csarnokban” tervezett programok változatlan időpontban, hazai idő szerint szombat estétől vasárnap estig lesznek nézhetőek élőben, és néhány másik panel is átkerült erre a “helyszínre”, például a The Flash és a Titans sorozatok prezentációja. A többi “terem”, azaz a WatchVerse, KidsVerse, YouVerse, FunVerse és InsiderVerse programjai szeptember 12-én lesznek elérhetőek, szintén 24 órára, és bármikor tetszőlegesen megnézhetőek ezen az időkorláton belül, nem élőben lesznek közvetítve, mint a Hall of Heroes bemutatói.

A szervezőknek ezzel az a szándékuk, hogy a rajongók ne maradjanak le semmiről a sűrű programban, az előző menetrendben ugyanis sokminden zajlott egymással párhuzamosan.

Így is bőven lesz miért fenntmaradnunk szombat éjjel, hiszen a “nagyágyúk” továbbra is a már kihirdetett időpontban érkeznek. A schedule.dcfandome.com oldalon már az új menetrendet tudjátok megnézni.

(Forrás: Collider, DCFandome.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük