DC Magyarország

Minden, ami DC!

Patty Jenkins a Wonder Woman 1984 flashback jelenetéről, valamint a folytatás lehetőségeiről beszélt

Oszd meg a cikket másokkal is:

A 2017-es Wonder Woman filmben Diana meghozta azt a nehéz döntést, hogy hátrahagyja Themüszkira szigetét, és a halandók világában tesz rendet. Ez a lépés azzal járt, hogy többé nem térhet vissza az otthonába, ránk, nézőkre azonban szerencsére nem vonatkozik ez a szabály, így az ősszel érkező folytatásban ismét ellátogatunk az amazonok földjére, mégpedig egy flashback keretein belül, amit már az előzetesben is elcsíphettünk néhány pillanatra. Az úgynevezett Amazon Olimpia fontos része Diana felnövéstörténetének, a film rendezője, Patty Jenkins erről a jelenetről beszélt egy keveset az Empire magazinnak adott interjúban.

“Azt szeretem nagyon az Amazon Olimpiában, hogy tartalmaz mindent, amit az első filmben megünnepeltünk. Itt van ez az elképesztően erős és kompetens nép, akik kicsit máshogy állnak a dolgokhoz. Ha évszázadokon keresztül edzesz egy közelgó invázió miatt, akkor folyamatosan fejleszted ezeket a képességeidet. Ezért minden évben megszervezik ezt az olimpiát, hogy megállapítsák, ki a legjobb lovaglásban, vagy ki úszik a leggyorsabban.”

Ami pedig a jövőt illeti, Jenkins megemlítette, hogy egy amazonokra fókuszáló animációs sorozat lehetősége is felmerült, továbbá még mindig a pakliban van az élőszereplős amazon spinoff film is, ami a Wonder Woman világában játszódna. Ezek mellett természetesen a rendezőnőnek vannak ötletei egy harmadik részre is Gal Gadot főszereplésével. “Élvezettel készíted a filmet, és közben reflektálsz arra, hogy mi lehetne más, vagy jobb a való világban. És tudod, milyen történetet szeretnél elmesélni. Számomra ez a legnagyszerűbb a szuperhőssztorikban. Párbeszédet folytathatsz azzal kapcsolatban, hogy milyen lenne egy hós napjainkban. Vagyis igen, vannak ötleteim, hogy mit szeretnék még elmondani, és Galnak is vannak.”

A Wonder Woman 1984 a jelenlegi állás szerint, többszöri halasztás után október 1-én, az amerikai premier előtt egy nappal érkezhet a hazai nagyvásznakra.

(forrás: Empire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük