DC Magyarország

Minden, ami DC!

Patty Jenkins a koronavírus hatását is beleszőné a Wonder Woman 3. részébe

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Total Film magazin legújabb számában több interjú is található a második szóló amazonkaland kapcsán. A rendező Patty Jenkins, valamint Gal Gadot, Chris Pine és a Cheetah-t életre keltő Kristen Wiig is mondott néhány szót a magazinnak azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk az októberben érkező mozitól, de a harmadik részről is szó esett.

Jenkins elárulta, hogy egyelőre szünetelteti a Wonder Woman 3 munkálatait, mert szeretné, ha a történet a jelenlegi helyzetre is reflektálna. “Az az igazság, hogy ahonnan a cselekmény kiindul, az a hat hónappal ezelőtti állapotunkat mutatja. Meg akarok bizonyosodni afelől, hogy teljes mértékben feldolgozom ennek a járványnak az utóhatását,” Jenkins úgy gondolja, hogy a történetszál nagyon hasonló marad a jelenlegi állapotához képest, csupán éreztetve lesz benne az, ami jelenleg körülvesz minket.

A rendezőnő azt is felfedte, hogy előbb az amazonos spinoff filmet szeretné megvalósítani, mielőtt sort kerítene Diana harmadik önálló mozijára. Azt is hozzátette, hogy talán egyik produkciót sem ő fogja rendezni, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.

Ami pedig az idén mozikba kerülő filmet illeti, Diana és Barbara Minerva/Cheetah, azaz Gal Gadot és a franchise-ba újonnan érkező Kristen Wiig elmondta, hogy a folytatások esetében az alkotók legtöbbször igyekeznek kihangsúlyozni a kapcsolatot az első résszel, a Wonder Woman 1984 azonban ilyen szempontból egészen más megközelítést képvisel, nem is igazán érződik konkrét folytatásnak, sokkal inkább egy új, önálló kaland, amelyben egy sokkal tapasztaltabb, bölcsebb és egyáltalán nem naiv Dianát láthatunk majd.

Az már nagyon régóta, az első perctől fogva köztudott, hogy a Chris Pine által játszott Steve Trevor is visszatér, ennek a körülményei azonban a film egyik nagy rejtélyét képezik. A színész természetesen nem árult el konkrétumokat az interjú során, de annyit elmondhatott, hogy Steve nagyon lelkes és izgatott, amiért újra Dianával lehet, és elképedve bámulja az őt körülvevő, egészen más és szokatlan világot. “A hangulatát tekintve annyiban más, hogy Steve ezúttal nem olyan megviselt, nincs annyira besokallva. Száznyolcvan fokos fordulatot vett az előző filmbeli állapotához képest.” A 2017-es filmben Diana volt a naiv karakter, aki egy teljesen új világba csöppen, a második részben viszont Steve tölti be ezt a szerepet. Pine állítása szerint Jenkins már az első rész promóciós körútja alatt megosztotta vele az ötleteit a karakter visszatéréséről a folytatásra.

A Wonder Woman 1984 a jelenlegi állás szerint, többszöri halasztás után október 1-én, az amerikai premier előtt egy nappal érkezhet a hazai nagyvásznakra.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük