DC Magyarország

Minden, ami DC!

Patty Jenkins újabb részleteket árult el a Wonder Woman 1984-ről és beszélt a tervezett amazonos spinoffról is

hírek | 2020. április 30. 19:08 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Total Film magazin következő lapszáma többek között a Wonder Woman 1984-gyel is foglalkozik, amely kapcsán a rendezőnő, Patty Jenkins adott interjút, és megválaszolt pár felmerülő kérdést Diana második szólómozijával kapcsolatban.

Jenkins reagált azokra az elméletekre, miszerint a WW84 nem folytatása a 2017-es mozinak, hanem rebootja. “Ez egy folytatás, ebből kifolyólag nincsenek ellentmondások a két film között,” tisztázta a kérdést a rendezőnő, aki azt is elmondta, mennyire fontos volt számára hogy ne ismételje meg az első részt, ezért egy egészen más hangulatú, kinézetű és világú folytatást készített el. Ezt erősíti természetesen a címben is szereplő évszám, Diana ugyanis Jenkins fogalmazása szerint “az első világháború lövészárkaiból abba az évtizedbe kerül, amikor a kapzsiság jó tulajdonság volt.” És, ha már a címről esett szó, a rendezőnő elárulta, hogy nem a véletlen műve a párhuzam George Orwell 1984 című klasszikusával, és titokzatosan hozzátette, hogy egy nagyon különleges okból választotta ezt az évszámot.

Ahogy azt már régóta tudjuk, a filmben két gonosztevő is nehezíti majd Diana mindennapjait: a Kristen Wiig által játszott Barbara Minerva, másnéven Cheetah és a Pedro Pascal által megformált Max Lord, a nagyhatalmú üzletember, aki egy olajcég fejeként arra buzdítja a lakosságot, hogy fektessenek a “fekete aranyba.” Jenkins bevallása szerint a történet indokolta, hogy mindkét gonosztevő szerepeljen. Eleinte csak Cheetah karakterére koncentráltak, aztán rájöttek, hogy Max Lord jelenléte is fontos célt szolgálna a sztoriban. Az sem számít titoknak, hogy Steve Trevor is visszatér ebben a filmben, annak ellenére, hogy az első részben hősien feláldozta magát. Bár a rendezőnő továbbra sem árult el részleteket a nagy visszatérés körülményeiről és magyarázatáról, azt elmondta, hogy a film karakterei sem értik majd Steve felbukkanását, a szereplők és a nézők együtt indulnak erre az útra, hogy felfedezzék, mi is áll a csoda hátterében.

Bár egyelőre még ezt a filmet sem volt lehetőségünk megnézni, már vannak tervek arról, hogy mit tartogat a jövő Diana számára. Jenkins már elképzelt egy nagyszabású történetívet, ami magába foglalja a 2017-es első részt, a folytatást, egy amazonokra koncentráló spinoffot, valamint egy harmadik Wonder Woman mozit. “Semmit nem szeretnék kőbe vésni, amíg ez a film ki nem jön,” jegyezte meg Jenkins, aki szívesen vállalná a produceri teendőket a spinoffnál, a rendezést azonban valaki másra bízná.

A Wonder Woman 1984 az eredetileg tervezett bemutatóhoz képest két hónappal később, augusztus 13-án érkezik a magyar mozikba.

(forrás: Total Film)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük