DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Első képeken a ‘Wonder Woman 1984’

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egyúttal a szereplő- és készítőgárdát is bejelentették.

Gal Gadot és Patty Jenkins az első forgatási nap alkalmával leközöltek egy-egy fotót a most már hivatalosan is “Wonder Woman 1984” címen futó film kapcsán. A képek egyike egyértelmű választ ad a kérdésre, miszerint Chris Pine visszatér-e a folytatásban Steve Trevor szerepébe.

wdwmn2_fl_cp_edited.jpg

wdwmn2_fl_gg_edited.jpg

Előreugorva az 1980-as évekbe, Wonder Womannek a következő nagyvásznas kalandja során egy új ellenséggel kell szembenéznie: Cheetah-val. A Warner Bros. megkezdte a szuperhős első önálló filmjének, a tavaly nyári rekorddöntögető (világszinten 822 millió dollárt termelt a kasszáknál) “Wonder Woman” folytatásának forgatását. A “Wonder Woman 1984” szintén Patty Jankins rendezésében készül, illetve Gal Gadot is visszatér a címszerepben.

Ahogy korábban már bejelentették, a filmben szerepel majd Kristen Wiig, aki a szupergonosz Cheetah-t alakítja majd, és Pedro Pascal is. Valamint Chris Pine visszatér, mint Steve Trevor.

A film producerei Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Stephen Jones és Gal Gadot lesznek, míg Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns és Walter Hamada executive producerként működnek közre.

A kulisszák mögötti munkában csatlakozik Jenkinshez az előző film stábjának néhány tagja, köztük Matthew Jensen operatőr, az Oscar-jelölt látványtervező, Aline Bonetto és az Oscart-díjas jelmeztervező, Lindy Hemming. A filmet az Oscar-jelölt Richard Pearson fogja vágni.

Washingtonban, Alexandriában, Virginiában, az Egyesült királyságban, Spanyolországban és a Kanári-szigeteken is rögzítenek jeleneteket.

UPDATE: Kyle Buchanan, a Vulture riportere részleteket is tudni vél Cheetah szerepéről. Elmondása szerint Wiig karaktere a film elején még Diána barátnője, és csak később, egy versengés folytán alakul ki köztük az ellenséges viszony.

A “Wonder Woman 1984”-et 2019 november 1-jén mutatják be az amerikai mozik.

wdwmn2_tt_twitter_header_1500x500_edited.jpg

(Forrás: Business Wire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük