DC Magyarország

Minden, ami DC!

Fény derült néhány részletre a Lucifer ötödik évadának noir stílusú epizódjáról

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Lucifer sorozat ötödik évadának negyedik epizódja igencsak különleges lesz, hiszen a noir műfaj előtt fog tisztelegni. Az “It Never Ends Well for the Chicken” című, fekete fehér rész elmeséli, mi történt Luciferrel, amikor az 1940-es években Los Angelesbe látogatott, emellett Maze (Lesley Ann-Brandt) múltjába is részletesebb betekintést nyújt.

“Amikor flashbackben kell gondolkodnod, mindig felmerül a kérdés, hogy melyik korszak reflektál leginkább az adott szereplőre. A noirban a detektívtörténetek tetszenek, de Lucifer még nem detektív. Ezért, bizonyos értelemben Lucifer első ügyét nézhetjük majd meg. Lesz egy ügy, egy rejtély amit meg kell oldani, de igazából csak a sorozatunk bevált nyelvezetét visszük át noir környezetbe,” árulta el Joe Henderson társ-showrunner az EW-nek. “Tom Ellis erre a stílusra született. Olyasmi, mint Cary Grant (klasszikus hollywoodi filmcsillag a 30-as és 60-as évek közötti időszakból – szerk.). Mindig láttam az alakításában valami régimódi, extravagáns hollywoodi eleganciát. Van egy történetszál az epizódban, amikor Lucifer elmeséli egy karakter háttértörténetét, és arra gondoltunk, hogy ez tökéletes lehetőség lenne egy ‘A herceg menyasszonya’ momentumra. Ezt meg is valósítottuk, Lucifer valakinek meséli a sztorit, és ha maradunk a párhuzamnál, ez a valaki Trixie (Scarlett Estevez),” mesélte Ildy Modrovich társ-showrunner.

Az Entertainment Weekly jóvoltából megnézhetünk pár új fotót a LUCIFER ötödik évadának negyedik, noir stílusú…

Zveřejnil(a) DC Magyarország dne Úterý 30. června 2020

Az írók eredetileg nem tervezték elmesélni ezt a történetet, de amikor a Netflix 10-ről 16-ra növelte az epizódok számát, akkor lehetőségük adódott új ötleteket bedobni, ami ehhez a különleges részhez vezetett. Ami még érdekes ebben a Herceg menyasszonyára utaló megoldásban, hogy Lucifer az általunk ismert karaktereket más szerepekben szövi bele a történetébe. A megszokott detektívfigurát lecseréli Chloe Deckerre (Lauren German), egy másik karaktert pedig Dan Espinozára (Kevin Alejandro). German tehát férfi szerepben fog mutatkozni, Trixie ugyanis mesélés közben megkérdezi, hogy miért muszáj a detektív férfi legyen, és “becastingolja” az édesanyját a szerepre.

A producerek külön kihangsúlyozzák, hogy kíváncsian várják a rajongók visszajelzéseit Lesley Ann-Brandt alakítása kapcsán, akinek néhány musical betét is jutott.

A Lucifer ötödik évadának első nyolc epizódja augusztus 21-én érkezik a Netflixre.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük