DC Magyarország

Minden, ami DC!

Éva is visszatér a Lucifer ötödik évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően megtudtuk, hogy Inbar Lavit vendégszereplőként láthatjuk majd a Lucifer ötödik, egyben utolsó évadában Évaként. Egyelőre nem tudni a visszatérésének pontos részleteit és körülményeit, de egy új fotón szemügyre vehetjük a bűnbe esett nőt.

Lavi először a negyedik évadban tűnt fel a sorozatban, amikor Éva elhagyta a mennyországot, hogy újra felvegye a kapcsolatot ördögi exével, Luciferrel (Tom Ellis), aki épp identitásválságban volt, miután Chloe (Lauren German) tudomást szerzett a valódi kilétéről. Egy váratlan fordulat során azonban Éva végül Maze-zel (Lesley-Ann Brandt) bonyolódott romantikus kapcsolatba. Miután legyőzte a démonokat, akik megpróbálták elrabolni Baby Charliet, Éva úgy döntött, hogy elhagyja Maze-t, és elindul, hogy megismerje önmagát.

Amikor felvesszük a fonalat az új etapban, Maze még mindig próbál felépülni a történtekből. Szerencsére ott van neki a barátja, Chloe, aki hasonló dolgokat élt át, mivel Lucifer visszatért a pokolba, rögvest azután, hogy a lány szerelmet vallott neki.

A Lucifer ötödik szezonja izgalmasnak ígérkezik. A 24-ből ismert Dennis Haysbert magát Istent fogja játszani a történetben, és kapunk egy musical epizódot is.

A két részletben érkező évad valamikor az év második felében várható a Netflixen.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük