DC Magyarország

Minden, ami DC!

Új kép érkezett a Lucifer ötödik évadából

first look, hírek, Vertigo | 2019. november 13. 16:11 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Lucifer negyedik évadának végén a címszereplő hatalmas áldozatot hajtott végre, amikor hátrahagyta Chloe Decker nyomozót (Lauren German) és visszatért a Pokolba, épp azután, hogy a nő szerelmet vallott neki. Lucifer az ötödik – és egyben utolsó – etap elején is ott fog még tartózkodni, egy ismerős figura azonban meglátogatja őt.

Az Entertainment Weeklytől megtudtuk, hogy Amenadiel (D.B. Woodside) alászáll a Pokolba, hogy egy fontos ügyben beszéljen a testvérével. Ezt láthatjuk az ötödik szezon új promóképén is.

“Kétségtelenül a Pokolba megy. Történik valami a Földön, amit Amenadiel nem képes egyedül megoldani,” árulta el Woodside.

Ahogy azt az első évadban már megtudtuk, Amenadiel utálja a Poklot. Amikor Lucifer lemondott a trónról, Isten kedvenc fiára hárult a feladat, hogy uralkodjon a távollétében, és időközben rádöbbent, hogy alkalmatlan erre a feladatra. “Mivel tudjuk, hogy ez az utolsó hely, ahol a harcos angyal lenni szeretne, ezért a tét igencsak magas. Valami nagyon, nagyon rossz dolog kell történjen a Földön, hogy Amenadiel a Pokolra menjen. Talán egyenesen túlvilági okai vannak a látogatásának.”

Lévén, hogy Amenadiel és Linda (Rachael Harris) egy fiúgyermeket hoztak a világra a negyedik etapban, elképzelhető, hogy Charlie az egyik kiváltó oka annak, hogy Amenadiel visszatér a leggyűlöltebb helyére.

“Ne felejtsük el, hogy az idő a Pokolban is telik. Amenadielnek nyomós oka kell legyen arra, hogy hátrahagyja a fiát. Szerintem ennek köze van Charliehoz. Amenadiel meg akarja a védeni a fiát, és erre az egyetlen megoldás, ha magára hagyja.”

Woodside ugyan nem árulhat el részleteket arról, hogy pontosan mit is látunk a képen (például miért van Amenadiel egy bohócteremben), arra azért rávilágított, hogy a ruha, amit a karakter visel, árulkodik arról, hogy mivel foglalkozik, mióta Lucifer lelépett: Mivel átvette a testvére kötelességeinek egy részét, ez a ruhatárában is változáshoz vezetett.

“Amenadiel a saját identitását keresi a Földön, és talán egy kicsit utánozza is Lucifert. Miután ő elment, Amenadiel próbálja kitölteni az űrt, vagyis valakinek vezetnie kell a Lux-ot. Vagyismi történik akkor, amikor Amenadiel bekerül ebbe a pozicióba, akár csak ideiglenesen? Úgy gondolom, megpróbál ahhoz illően öltözködni, úgymond kitárni a szárnyait. Ugyanakkor ez egy remek alkalom a kosztümöseinknek, hogy öltönyt adjanak rám, ami nem olyan rossz. Mindig jó szépen öltözködni,” tette hozzá nevetve Woodside.

A Lucifer 2020-ban folytatódik a Netflixen az utolsó évadával, amit két nyolcrészes adagban kapunk majd meg.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

1 komment a(z) "Új kép érkezett a Lucifer ötödik évadából" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük