DC Magyarország

Minden, ami DC!

Új részletekre derült fény a Gotham záróévadáról

Oszd meg a cikket másokkal is:

Batman és Bane is felbukkan majd.

A New York-i Comic Con keretein belül megtudtunk néhány érdekességet a Gotham utolsó, ötödik évadáról. Számíthatunk egy rakás gonosztevőre, egy szeretett komornyik gerinctörésére és egy bizonyos köpenyes igazságosztóra is.

Az utolsó etapban olyan visszatérő ellenfelek törnek borsot a Sötét Lovag orra alá, mint Zsasz, Mad Hatter, Madárijesztő, Hugo Strange, Pingvinnek pedig lesz egy kutyája is! De nem csak régi ismerősöket köszönthetünk a fedélzeten, hanem új ellenlábasokat is, mint Magpie, vagy az ikonikus Batman-gonosz, Bane, akit Shane West kelt majd életre. Az ő feltűnése a panel egyik legnagyobb bejelentése volt.

Korábban is voltak spekulációk arról, hogy a nemrég leszerződtetett West Bane maszkját öltheti majd magára, mostanra azonban hivatalos megerősítést nyert a hír. Ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy a készítők csavarnak egyet a karakter eredetén, valamint azt is, hogy Bane el fogja törni Alfred hátát ebben az évadban, ami utalás lehet a képregények jól ismert pillanatára.

Egy tíz éves időugrásnak köszönhetően azt is láthatjuk majd, ahogy Bruce Wayne-t életében először megkörnyékezi egy seregnyi denevér, a sorozatzáróban pedig Batman is tiszteletét teszi.

A stáb természetesen nem érkezett üres kézzel az eseményre, egy rövid ízelítővel lettünk gazdagabbak, amit az alábbi videóban 2:33-tól láthattok egy kis visszatekintés után a korábbi évadokból.

Az egyetlen információ, amit nem jelentettek be az utolsó szezon kapcsán, az a premierdátum, így egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor jövőre látogatunk el utoljára Gotham városába.

(Forrás: Deadline, TV Insider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük