DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Lucifer ötödik évada egy musical epizódot is tartalmazni fog

casting, hírek, Vertigo | 2020. január 16. 11:33 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Lucifer ötödik etapjának 10. része teljes mértékben egy musical lesz. A Bloody Celestial Karaoke Jam című epizód nem összetévesztendő az évad negyedik részével, ami az 1940-es évek noir stílusát hordozza magán, és két dalbetétet tartalmaz majd.

Egy szereplő már csatlakozott is a szóban forgó musical epizódhoz. Debbie Gibson énekesnő, amellett, hogy természetesen dalra fakad a részben, egy Shelly Bitner nevű “helikopter édesanyát” alakít majd, aki nem engedi a tinédzser fiának, JJ-nek, hogy bármi beleszólása legyen a saját jövőjébe. Az alábbi képen megnézhetjük őt és a címszereplő Tom Ellist a forgatáson.

A zene már a kezdetek óta kulcsfontosságú szerepet játszik a WBTV drámasorozatában. A sorozat showrunnerei, Ildy Modrovich és Joe Henderson mindig is akartak csinálni egy musical epizódot.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az oka annak, hogy a karakterek egyszer csak énekelni kezdenek, de a készítők biztosak abban, hogy remek magyarázatot találtak ki ennek a szituációnak.

“Ki akartunk találni valami igazán földhözragadt okot arra, hogy miért énekelnek és táncolnak hőseink, nem csak azt, hogy ‘Ó, ez most egy olyan rész, amiben mindenki táncol és énekel,'” magyarázta Modrovich, a cselekmény részleteit azonban nem árulta el.

A Lucifer utolsó évada egyre izgalmasabbnak ígérkezik. Dennis Haysbertet (24 sorozat) szerződtették Isten szerepére, továbbá azt is tudjuk, hogy Amenadiel (D.B. Woodside) látogatást tesz majd a pokolba, ezek mellett pedig Tricia Helfer is visszaköszön a sorozat zárására.

A Lucifer ötödik és egyben befejező évada valamikor 2020 második felében érkezik majd Netflixre, két nyolcepizódos adagban.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "A Lucifer ötödik évada egy musical epizódot is tartalmazni fog" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük