DC Magyarország

Minden, ami DC!

Chris Wood nem tér vissza a ‘Supergirl’ 4. évadára

Oszd meg a cikket másokkal is:

Két év után intünk búcsút Mon-Elnek.

Ez egy madár? Egy repülő? Nem, ez egy cikk, ami lelövi a hétfői Supergirl szezonfinálé eseményeit! Nem láttad még? Akkor saját felelősségre olvass tovább.

Nem a Világgyilkolók voltak az egyedüli karakterek, akiknek a története a véget ért a “Supergirl” harmadik évadának záróepizódjában. A hétfői részben ugyanis Mon-El visszatért a jövőbe, ezzel befejezve Chris Wood két évadon át tartó pályafutását a CW drámasorozatában.

“A terv mindig is az volt, hogy két éven át szerepeltessük Christ a sorozatban. Szerettük elmesélni Mon-El törénetét csakúgy, mint a Karával közös sztorit is. Reméljük, hogy a rajongók kielégítőnek érzik ezt a lezárást,” mondta Robert Rovner executive producer.

Mon-El a második évadban mutatkozott be, ezzel megválaszolva a kérdést, hogy ki (vagy mi?) volt abban az űrkapszulában amely lezuhant az első szezon végén. Bár Mon-El igazi kiléte – mint a Daxam-nak, Krypton rivális bolygójának hercege – kezdetben titkolva volt, az álca akkor hullott le, amikor a szülei (akiket Teri Hatcher és Kevin Sorbo alakított) a Földre érkeztek, hogy megtalálják fiukat. Miután segített Karának és társainak megakadályozni, hogy az anyja elpusztítsa a bolygót, lakhatatlanná téve azt a daxamiak számára, Mon-El az űrbe távozott, ahol egy féreglyuk beszippantotta és a távoli jövőben vetette ki magából. Ott szerelembe esett Imraval (Amy Jackson) és megalapította a Szuperhősök Légióját, végül visszatért 2018-ba, hogy megküzdjön a Reign-nel és a Világgyilkolókkal.

De ez koránt sem jelenti azt, hogy utoljára láthattuk Mon-El ikonikus vörös kosztümjét. “Nagyon szeretünk Chris-szel dolgozni, jó lenne, ha még visszahozhatnánk Mon-Elt egyszer, ha a történet indokolja és persze ha Chris is ráér,” nyugtatta meg a rajongókat Rovner.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük