DC Magyarország

Minden, ami DC!

Peter Sarsgaard is szerepet kapott a The Batmanben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Peter Sarsgaard is a The Batman mozi fedélzetére került, jelentette be a rendező Matt Reeves a tőle már megszokott Twitter bejegyzés formájában. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Robert Pattinson főszereplésével készülő produkcióban kit fog majd életre kelteni, de egyes spekulációk szerint egy Wasserman nevű korrupt rendőrt vagy egy ügyészt alakíthat. Utóbbiról a képregényrajongóknak azonnal beugorhat Harvey Dent neve, akit ugyebár Kétarcként is ismerünk. Hivatalos megerősítés híján azonban egyelőre csak találgathatunk.

Nem ez lesz a színész első DC mozija, ugyanis szerepelt a Ryan Reynolds nevével fémjelzett, nem túl népszerű Zöld Lámpás moziban, ott az egyik gonosztevő, Hector Hammond szerepében láthattuk. Korábban olyan filmekben tűnt fel, mint A fiúk nem sírnak vagy a 2003-as A hazugsággyáros, amiért egy Golden Globe-jelölést is bezsebelt.

Matt Reeves filmjének szereplőgárdájában megtalálható továbbá Zoe Kravitz (Macskanő), Paul Dano (Rébusz), Jeffrey Wright (Jim Gordon), Andy Serkis (Alfred), John Turturro (Carmine Falcone), valamint Reeves még nem erősítette meg, de állítólag Colin Farrell leszerződött Pingvin eljátszására.

(Forrás: Twitter, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük