DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az Igazság ligája szereplői és készítői is kampányolnak a Snyder-féle verzió megjelenéséért

hírek | 2019. november 10. 18:06 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Jövő héten lesz az Igazság ligája bemutatásának második évfordulója, a rajongók pedig azóta is töretlen lelkesedéssel követelik a “Snyder Cut” bemutatását, Twitter és Instagram bejegyzések ezreivel, vagy akár egy óriásplakáttal a San Diego Comic-Con helyszínén. A film készítése körüli bonyodalmakat, illetve az utolsó pillanatban történt rendezőváltást valószínűleg senkinek nem kell újra összefoglalnunk, a lényeg az, hogy a közönség nem igazán volt elégedett azzal, amit a moziban látott, főleg annak ismeretében, hogy Zack Snyder egészen más elképzeléssel rendelkezett, amit aztán Joss Whedon utólag leforgatott jelenetei váltottak.

A #ReleaseTheSnyderCut hashtag azonban már egy ideje nem csak a rajongók profiljain köszön vissza, hanem a filmben érintett színészek és alkotók oldalán is. Az elmúlt napokban azonban mintha egy következő fokozatra kapcsolt volna a kampány, hiszen egymást érték az ezzel kapcsolatos bejegyzések a film készítőitől.

Először maga Zack Snyder, aki már korábban is megosztott több eddig nem látott képet a filmből, nyilvánosságra hozott egy fotót, amin Barry Allen (Ezra Miller) és a moziban látott verzióból teljesen kimaradt Iris West (Kiersey Clemons) látható.

Ezt követte egy sokkal akciódúsabb kép Jason Momoa jóvoltából, aki szintén többször felszólalt már a Snyder Cut kapcsán, sőt, saját bevallása szerint már látta is ezt a verziót, illetve nemrég egy interjú kérdésre azt reagálta, hogy “szerinted Zack nem tudta befejezni?” ami szintén olaj volt a tűzre. Az általa megosztott fotón Aquaman szó szerint felnyársalja Steppenwolfot, és Dianát is kiszúrhatjuk a háttérben. A bejegyzés szövegében pedig helyet kapott az a bizonyos hashtag is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#releasethesyndercut 😜😜aloha j

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Erre a képre Zack Snyder azt írta hozzászólásban, hogy “You would need a super punch to get him all the way over to Diana,” vagyis “egy szuperpofonra lesz szükség, hogy Steppenwolf egészen Dianához kerüljön.” Ezután tovább fokozta a helyzetet Jay Oliva, aki rajzolóként vett részt a film munkálataiban. Az ő bejegyzésében szemügyre vehetünk egy vázlatot, valószínűleg a szóban forgó szuperpofonról, és a hashtag az ő posztjába is bekerült.

A mai nap folyamán a Cyborgot játszó Ray Fisher is beállt a sorba egy Victor Stonet ábrázoló jelenetfotóval, és az elmaradhatatlan hashtaggel.

Érdekes, hogy a többi ligatag, vagyis Gal Gadot, Ezra Miller és Henry Cavill ezidáig nem szólalt fel az ügyben, Ben Afflecktől pedig nem is számítunk megnyilvánulásra a témában, hiszen ő már hivatalosan és végérvényesen szögre akasztotta a denevérjelmezt.

Aki viszont alkalmanként csatlakozik a rajongók által indított mozgalomhoz, az Fabian Wagner operatőr, aki Snyderrel együtt dolgozott a filmen, Whedon azonban lecserélte őt a pótforgatások során. Wagner egyik bejegyzésében például egy rajongói grafikát osztott meg, majd kifejezte, mennyire hálás a rajongóknak, amiért támogatják azt a filmet, amit ő és Zack készítettek.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , ,

1 komment a(z) "Az Igazság ligája szereplői és készítői is kampányolnak a Snyder-féle verzió megjelenéséért" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük