DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Snyder-féle Igazság Ligája filmzenéje mindvégig készen volt

hírek | 2019. október 31. 19:00 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Az elmúlt 2 évben világossá vált, hogy az Igazság Ligája Snyder-verziójának sokkal több részlete van kész, mint az gondoltuk, és ebbe beletartozik Tom Holkenborg, művésznevén Junkie XL filmzenéje is. Holkenborgot, mint tudjuk, Danny Elfman váltotta, így az ő dallamait hallhattuk a mozis verzióban. Holkenborg korábban együtt dolgozott Hans Zimmerrel az Acélember és a Batman Superman ellen score-ján, így senki sem értette, miért került Elfman a képbe, pláne, hogy a régi motorosnak számító zeneszerző szerzeményei a legtöbbet kritizált pontok közé tartoztak a film megjelenése után.

Zack Snyder befejezte a film forgatását, és már néhány hónapnyi utómunkát is, mielőtt kiszállt a projektből egy családi tragédia miatt. A Warner Bros. ezután Joss Whedont ültette a rendezői székbe, azt ígérve, hogy csupán Snyder eredeti terveit fogja befejezni az új rendező. A film megjelenése után egyértelműen látszott, hogy jóval nagyobb változásokról volt itt szó, mint amire számítottunk. Éppen ezért a rajongók azóta is kampányolnak az eredeti Snyder-verzió megjelenéséért, Junkie XL zenéjével természetesen.

Habár sokáig kérdéses volt, hogy ez a verzió egyáltalán létezik-e, azt biztosan tudjuk, hogy a film egy teljesen más stílusú alkotás lett volna, és a munkálatok is meglehetősen előrehaladottak voltak. A becslések szerint akár több tízmillió dollárba is kerülne, hogy bemutatható állapotba kerüljön a produkció, most azonban kiderült, hogy ebbe a költségbe a zene nem tartozik bele.

A ScreenRant-nek adott exkluzív interjújában Junkie XL megerősítette, hogy minden zenei darab készen volt még azelőtt, hogy a zeneszerző elhagyta volna a projektet. Arra a kérdésre, hogy vajon lesz-e lehetőségünk meghallgatni, azt mondta, hogy magában nem tervezi kiadni, azonban nem tudni, mit hoz a jövő.

(Forrás: ScreenRant, Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük