DC Magyarország

Minden, ami DC!

Warner Bros: Az igazság ligája Snyder-féle vágása nem létezik

Oszd meg a cikket másokkal is:

Hónapok óta tartó találgatásoknak vetett véget a stúdió.

A Wall Street Journal publikált egy mélyreható cikket a film Zack Snyder-féle verziója kapcsán, és ahogy az várható volt, hivatalos nyilatkozatot is sikerült szerezniük az ügyben a Warner Brostól. A rajongók és reménykedők nem örülnek majd annak, amit most fognak olvasni.

A stúdió nem viszi magával Az igazság ligáját a most hétvégi Comic-Conra, illetve nem terveznek alternatív változato(ka)t kiadni a filmből. Ezt a Warner Bros. egyik vezetői pozícióban lévő alkalmazottja erősítette meg, ahogy azt is, hogy az áhított Snyder-vágás egyszerűen nem is létezik.

A témában Zack Snydert is megkeresték, de nem kívánt nyilatkozni, viszont rendező képviselője annyit elárult, hogy Zack nem látta a film moziban bemutatott vágását (irigyeljük is érte).

Talán nem is lett volna nagy különbség a két verzió között, ugyanis a filmen dolgozók közül többek szerint is Snyder mindössze egy nyers, mindenféle utómunka nélküli vágást állított össze a forgatás végeztével, amit egyébként soha nem is terveztek kiadni. A Whedon által írt jeleneteket Snyder felügyelte, ahogy eredetileg ő is rendezte volna őket, még mielőtt vissza kellett lépnie.

Ebből arra következtethetünk, hogy Snyder maga kezdte el más irányba terelni a filmet.

Az igazság ligája végül nagyott bukott a mozipénztáraknál, ugyanis a DC legnagyobb hőseit összehozó film mindössze 657 millió dollárt gyűjtött világszinten a stúdió kasszájába, és a kritikusok sem estek tőle hasra (a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon 40%-os értékelésre futotta). 

Ezzel ez a téma lezárul, vagy legalábbis le kellene, hogy most már záruljon. Tegnap Henry Cavill is elmondta, nem látja értelmét a Warner Bros. részéről, hogy kiadják a Snyder-féle vágást. A rajongók most már tovább léphetnek, és minden figyelmüket a közelgő DC filmeknek szentelhetik.

(Forrás: Wall Street Journal, Batman-News, Business Insider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük