DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két új szereplővel erősített a Stargirl sorozat

Oszd meg a cikket másokkal is:

Nagy a titkolózás a projekt körül.

Yvette Monreal és Christopher James Baker állandó szereplőként csatlakoztak a DC Universe kötelékében készülő Stargirl sorozat stábjához. Részletekre nem derült fény a szerepükről, mindössze leleplezetlen DC karaktereknek írják őket.

A Stargirl egy másodikos középiskolás, Courtney Whitmore történetét követi nyomon, aki megalapít egy fiatal hősökből álló, nem sok jóval kecsegtető csapatot, hogy felvegyék a harcot a múlt, jelen és jövő gonosztevőivel. A sorozat újraértelmezi Stargirlt és a legelső szuperhőscsapatot, a Justice Society of Americát egy kiszámíthatatlan műsor formájában.

A karaktert Geoff Johns alkotta meg 1999-ben az akkoriban elhunyt kishúga emlékére. Stargirl jelmezét ezidáig két színésznő öltötte magára: Britt Irvin a Smallville-ben, majd Sarah Grey a Legends of Tomorrow második évadában. Tőlük veszi majd át a stafétát Brec Bassinger, aki leginkább Nickelodeon műsorokból lehet ismerős.

A szereplőgárdához korábban Anjelika Washington (Az ifjú Sheldon) is csatlakozott.

Monrealt hamarosan Sylvester Stallone oldalán láthatjuk majd a Rambo 5-ben, Baker pedig A törvény nevébenből lehet ismerős.

A DC Universe ütemterve szerint valamikor 2019 augusztusában debütálhat a sorozat.

dcu_calendar_r2.jpg

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük