DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két újabb hőssel gyarapodott a Stargirl sorozat

Oszd meg a cikket másokkal is:

Wildcat és Hourman is felkerült a szereplők listájára.

A héten megtudtuk, hogy Joel McHale Starman jelmezét fogja majd magára húzni, most pedig Lou Ferrigno fia és Brian Stapf szerződött le a sorozathoz.

Ferrigno Jr. visszatérő vendégszereplőként kelti majd életre Rex Tylert, az adrenalinfüggő, mesteri vegyészt. Hourmanként ő egy veszélyre szomjazó szuperhős, aki emberfeletti erővel rendelkezik… napi egy órán keresztül. A Justice Society of America alapítótagja, Rex/Hourman igyekszik egyensúlyozni a hős és az apa szerepe között.

Ferrigno Jr-t leginkább apróbb mellékszerepekben láthattuk az utóbbi években. A tévés kreditjei között megtaláljuk az Így jártam anyátokkalt, A SHIELD ügynökeit, illetve a SWAT – Különleges egység sorozatokat.

Ted Grant, aki szintén a Justice Society of America alapítótagja, 1964-ben mutatkozott be a képregényekben, az Arrow sorozatban pedig egy edzőterem tulajdonosként és egykori igazságosztóként ismerhették meg a nézők. A Stargirlben Wildcat aranykori verziója elevenedik meg Stapf alakításában, aki szintén egy nehézsúlyú boxoló, és valószínűleg nélkülözhetetlen lesz a címszereplő hősnő számára.

Stapf az eddigi pályafutása során ugyanúgy csak mellékszerepekkel büszkélkedhet. Játszott egy Kártyavár, valamint három Banshee és három The Walking Dead epizódban. Emellett kaszkadőrként is dolgozott, ami hasznára válhat ebben a sorozatban, ha koreografált harcjelenekre kerülne sor.

A sorozat valamikor 2019-ben debütál majd a DC Universe-n.

(forrás: TVLine, TV Insider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük