DC Magyarország

Minden, ami DC!

Még két névvel bővült a Stargirl sorozat szereplőgárdája

Oszd meg a cikket másokkal is:

Újabb arcokat üdvözölhetünk.

Két új taggal bővült a 2019 második felében érkező Stargirl sorozat csapata: Meg Delacy Cindy Burman szerepét ölti majd magára, míg Jake Austin Walker karakterére egyelőre nem derült fény.

DeLacy-t legutóbb a The Fosters című sorozatban láthattuk, a Stargirlben játszott karakterét pedig így jellemzik: “Cindy Burman a Blue Valley Gimnázium legnépszerűbb és legrettegettebb diákja. A Justice Society of America egyik nemezisének, Dragon King (Nelson Lee alakításában) eltitkolt lánya, aki elszántan apja nyomdokaiba akar lépni.”

Walker a Rectify című sorozattal vált ismertté, további kreditjei között pedig megtalálható A bébisitter, a Fear the Walking Dead, a Halálos fegyver és a Dr. Csont.

A Stargirl egy másodikos középiskolás, Courtney Whitmore (Brec Bassinger) történetét követi nyomon, aki megalapít egy fiatal hősökből álló, nem sok jóval kecsegtető csapatot, hogy felvegyék a harcot a múlt, jelen és jövő gonosztevőivel. A sorozat újraértelmezi Stargirlt és a legelső szuperhőscsapatot, a Justice Society of Americát egy kiszámíthatatlan műsor formájában. Az executive prdouceri teendőket is ellátó Geoff Johns ezzel a képregénnyel indította útjára írói karrierjét 1999-ben. Stargirl karakterét a húga emlékére alkotta meg, aki 1996-ban vesztette életét egy repülőgépbalesetben.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük