DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két új gonosztevővel erősített a Supergirl 5. évada

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ősi lények nehezítik majd a címszereplő életét.

Cara Buono és Mitch Pileggi visszatérő szereplői lesznek a Supergirl október 6-án induló 5. évadának.

Buono kelti életre a Gamemnae nevű ősi űrlényt, aki fajtársaival hosszú ideje védi az emberiséget saját ostobaságával szemben. Gamemnae célja azonban megváltozik, és a technológia segítségével készül leigázni az emberiséget. Az eszes és kegyetlen idegen mindig tíz lépéssel ellenfelei előtt jár, tervei pedig bőven adnak okot konfliktusra leendő szövetségeseivel és Supergirllel szemben.

Pileggit Rama Khan szerepében üdvözölhetjük, aki szintúgy egy ősi földönkívüli fajhoz tartozik, és képes a négy ősi elem, azaz a tűz, a víz, a föld és a levegő irányítására. Az arrogáns és akaratos Rama Khant szintén a Föld védelmével bízták meg évmilliókkal ezelőtt, de szándékai őt is Supergirl és Lena Luthor útjába sodorják.

A két karaktert először 2002-ben mutatták be a JLA (Justice League of America) képregénysorozatban. A füzetekben az ősi mágiájuk és grandiózus terveik Atlantisz vízalatti városához kötődtek.

Pileggire Walter Skinnerként emlékezhetünk az X-Aktákból, de feltűnik az American Horror Story és Az újonc új évadában is. Buonot a Netflix nagysikerű sorozatában, a Stranger Thingsben láthattuk, valamint a The Romanoffsban, vagy olyan filmekben, mint a The Bad Seed és a Monsters and Men. A színésznőt korábban Emmy-díjra is jelölték a Mad Men – Reklámőrültekben nyújtott alakításáért.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük