DC Magyarország

Minden, ami DC!

Fény derült a Dead Boy Detectives pilot epizódjának szereplőgárdájára

Oszd meg a cikket másokkal is:

George Rexstrew, Jayden Revri (The Lodge) és Kassius Nelson (Az utolsó éjszaka a Sohóban) lesznek a főszereplői az HBO Maxra készülő Dead Boy Detectives sorozat pilot epizódjának.


A Neil Gaiman által alkotott DC képregényeket adaptáló történet szerint Charles Rowland (Revri) és Edwin Paine (Rexstrew) haláluk után úgy döntenek, hogy nem mennek a túlvilágra, hanem a Földön maradnak, és természetfeletti bűntényeket derítenek fel. Hozzájuk csatlakozik Crystal Palace (Nelson), az élő látnok/médium.


A három főhős mellett további szereplőkről is lehullott a lepel. Alexander Calvert (Arrow, Odaát) lesz Thomas The Cat King, Briana Cuoco (A légikísérő, Harley Quinn) játssza Jennyt, a hentest és Crystal bizalmasát, Jenn Lyon (Claws, Justified) lesz Esther, a boszorkány, aki a fiatalság és a halhatatlanság megszállottja, Yuyu Kitamura lesz Niko, a diák, aki Jenny hentesüzlete felett lakik és szeretne belépni a Dead Boy Detectives csapatba és itt van még Ruth Connell (Odaát), aki Night Nurse szerepében bizonyít. Night Nurse egy démon, aki a lelkek irányításáért felel a túlvilágon. Connell nemrég eljátszotta már ezt a karaktert a Doom Patrol sorozatban is, ahol feltűnt egyébként Rowland, Paine és Crystal Palace is, csupán más színészek alakításában, akik nem részesei ennek a produkciónak.


Az egyórás pilot epizódot Steve Jockey írja, valamint felügyeli executive producerként. Ugyanezt a tisztséget tölti be Jeremy Carver (Doom Patrol), Greg Berlanti, Sarah Schechter és David Madden is.


(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük