DC Magyarország

Minden, ami DC!

Anime stílusú Catwoman animációs film készül, és fény derült a szereplőgárdára is

Oszd meg a cikket másokkal is:

Catwoman: Hunted címmel egy anime stílusú animációs film készül a Warner Bros. Animation, a DC és a Warner Bros. Home Entertainment közreműködésében. A történet szerint Macskanő (Elizabeth Gillies) megpróbál ellopni egy felbecsülhetetlen értékű ékszert, és emiatt összetűzésbe kerül egy csapatnyi gonosztevővel, az Interpollal, valamint Batwomannel (Stephanie Beatriz) is. A bejelentés mellé érkezett egy first look kép is a produkcióból.

Ami a további szereplőket illeti, Jonathan Banks lesz Black Mask, Steve Blum szinkronizálja Solomon Grundy-t, Lauren Cohan Julia Pennyworth hangjáért felel, Keith David lesz Tobias Whale, Zehra Fazal Talia al Ghul és Nosferata szerepében bizonyíthat, Jonathan Frakes King Faraday és Boss Moxie életre keltéséről gondoskodik, Kirby Howell-Baptiste lesz Barbara Minerva/Cheetah, Kelly Hu Cheshire-ként lesz hallható, Andrew Kishino Mr. Yakuza és Domino 6 szinkronjáért felel, Eric Lopez játssza Domino 1-t, Jacqueline Obradors La Dama-t, Ron Yuan pedig Doctor Tzin-t.


A rendezői feladatokat Shinsuke Terasawa látja el Greg Weisman forgatókönyve alapján. A produceri szerepet Ethan Spaulding és Colin A.B.V.Lewis töltik be, Sam Register pedig executive producerként vesz részt a projektben.


A Catwoman: Hunted valamikor 2022 elején fog megjelenni.


(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük