DC Magyarország

Minden, ami DC!

Fény derült az idei DC Fandome prezentációinak listájára

hírek | 2021. augusztus 31. 20:15 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A DC rajongók számára a tavalyi év egyik fénypontja minden bizonnyal a DC Fandome névre elkeresztelt rendezvény volt, ami a járványra való tekintettel az online térben zajlott, és világszerte mindenki számára elérhető volt. Az eseményen egymást követték az előzetesek, bejelentések, kulisszatitkok és érdekességek a különböző DC filmek, sorozatok és videojátékok kapcsán, a szervezők a nagy sikerre való tekintettel pedig úgy döntöttek, idén is lebonyolítják a 24 órás programot, október 16-án. Az is netvilágot látott, hogy milyen címekről fog szó esni a rendezvényen, ezt a hivatalos plakát után mi is sorra vesszük.

A Warner Bros. Pictures hat projekt kapcsán készül bemutatóval. Megkapjuk a Matt Reeves-féle THE BATMAN új előzetesét (az első teaser a tavalyi Fandome-on debütált), érkezik új tartalom a DC SUPER PETS -ből, kapunk egy first look-ot a BLACK ADAM és a THE FLASH mozikból, valamint betekintünk az AQUAMAN: THE LOST KINGDOM és a SHAZAM: FURY OF THE GODS kulisszái mögé.

A Warner Bros. Television felhozatalában olyan új évad előtt álló sorozatok kaptak helyet, mint a BATWOMAN, a THE FLASH, a SUPERMAN ÉS LOIS és a SWEET TOOTH, ezenkívül elbúcsúzunk az utolsó etapja előtt álló SUPERGIRL-től, megünnepeljük a 100 epizódot elérő LEGENDS OF TOMORROW-t, kapunk egy first look-ot a NAOMI drámasorozatból, valamint belenézhetünk a STARGIRL egyik közelgő epizódjába is.

A Warner Bros. Games két várva várt játék, a GOTHAM KNIGHTS és a SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE kapcsán tart majd bemutatókat. Előbbi a WB Games Montreal, utóbbi a Rocksteady Studios fejlesztése.

Képregényes fronton Wonder Woman kap kiemelt figyelmet, szó lesz ugyanis három közelgő címről kedvenc amazonunkkal a főszerepben. Az egyik a DC Black Label alatt készülő WONDER WOMAN HISTORIA, a másik a NUBIA AND THE AMAZONS, a harmadik pedig a WONDERFUL WOMEN OF THE WORLD, ami azzal foglalkozik, hogy a karakter mennyire inspiráló a lányok és nők számára világszerte. De szó esik majd még a BATMAN/FORTNITE crossover képregényről, a BATMAN: FEAR STATE sztoriról, egy új BLACK MANTA hatfüzetes minisorozatról és még sok minden másról.

Az HBO Max részéről betekintést nyerünk a PEACEMAKER című The Suicide Squad spinoff sorozatba, ami John Cena karakterét helyezi a középpontba, illetve a DMZ minisorozatba. A streaming szolgáltató emellett készül új meglepetésekkel a TITANS és a DOOM PATROL kapcsán is. Mind a négy sorozat a WB Television zászlaja alatt készül.

A Warner Bros Animation bemutatói során belenézhetünk az AQUAMAN: KING OF ATLANTIS minisorozatba, valamint a közkedvelt HARLEY QUINN animációs sorozat harmadik évadába, de kapunk egy nagyon korai betekintést a BATMAN: CAPED CRUSADER sorozatba, valamint a YOUNG JUSTICE: PHANTOMS-ba is, utóbbi kapcsán spoilerek is várhatóak a hivatalos nyilatkozat szerint.

A Warner Bros Home Entertainment két egészestés DC animáció kapcsán tart bemutatót. Kapunk némi ízelítőt az INJUSTICE című videojáték- és képregényadaptációból, valamint a CATWOMAN: HUNTED című animációs filmből. Mindkét projekt a Warner Bros. Animation berkeiben készül.

Az itt felsorolt címeken kívül természetesen számíthatunk még további meglepetésekre és bejelentésekre egyéb projektek kapcsán is. Többek között talán szó esik a Batgirl és a Blue Beetle filmekről, az HBO Maxra készülő Zöld Lámpás sorozatról, és még ki tudja, mi mindenről. A fent látható plakát mellé egy előzetes is érkezett, ami felsorol néhányat a fontosabb panelek közül.

Amint az látható, bőven lesz miből csemegéznünk az eseményen. Természetesen mi is azonnal be fogunk számolni minden fontos fejleményről a Facebook és Instagram oldalunkon, ahogy tettük azt tavaly is, az esemény utáni napokban pedig egy összesítő cikkbe foglaljuk össze a híreket és érdekességeket. Magát az eseményt ti is nyomon követhetitek Youtube-on, Twitch-en, Twitteren és Facebookon, a DC közösségi profiljain.

(Forrás: dccomics.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük