DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ez történt a Supergirl sorozat legutolsó epizódjában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Tegnap este újabb Arrowverzum sorozat fejezte be többéves pályafutását, hat évad és 126 epizód után ugyanis véget ért a Supergirl. A Melissa Benoist által játszott Acéllány ebben a hat szezonban mindvégig a jóság és a remény szimbóluma volt, aki a szuperképességeit mások megmentésére használta. A történet záróepizódja tele volt érzelmes pillanatokkal, visszatérő ismerős arcokkal, és természetesen a hagyományos szuperhősakció sem maradt el. A továbbiakban ezekből a pillanatokból szemezgetünk, mégpedig SPOILERES keretek között!

A végső ütközetben sorra bukkantak fel a régi ismerősök, valószínűleg a rajongók nagy örömére! Nyxly és Lex Luthor csatájához olyan nevek csatlakoztak, mint az első évadból ismert Red Tornado, vagy Overgirl, a Crisis on Earth-X esemény gonosz Supergirl alteregója. A jó oldal képviselői között pedig Mon-El és Winn is felbukkant, de James Olsen is kivette a részét a harcból testvére, Kelly oldalán, ahogy Alex és Kara édesanyja, Eliza sem maradt ki a történésekből. A harc zárásaként Lex és Nyxly a Fantomzóna foglyai lettek. Reméljük, hogy Lex története folytatódik még innen, akár a Superman és Lois sorozatban, hiszen Jon Cryer továbbra is nagyszerű választás az ikonikus gonosztevő szerepére.

A fináléban helyet kapott egy szép megemlékezés Williamre, akivel Lex végzett az előző epizódban. Hőseink tiszteletüket tették a karakter temetésén, Andrea pedig bejelentette, hogy egy díjat fog alapítani William tiszteletére, és egy jövőbeli bepillantásban láthattuk is, hogy felavatnak egy újságíró iskolát, szintén az ő emléke előtt fejet hajtva.

Egy újabb visszatérőt üdvözölhettünk Cat Grant személyében, aki visszahozta a CatCo-t, és azt mondta, hogy csak az igazán fontos sztorikra fog koncentrálni, valamint kinevezte Karát főszerkesztőnek. Az is kiderült, hogy Cat mindvégig tudta, hogy Kara valójában Supergirl, és azt tanácsolta a lánynak, hogy ne rejtegesse valódi énjét.

Tovább bővítette az érzelmes jelenetek sorát Alex és Kelly esküvője, amit J’onn vezényelt le. Egy romantikus gesztus volt, hogy Brainy visszatért a jövőből, hogy együtt legyen Niával, és megjegyezte, hogy a jövő nincs előre megírva. A ceremónia végén egy üdítő táncjelenetet láthattunk, majd Kara, James és Winn visszaemlékeztek a régi időkre, ami értelmezhető úgy is, hogy a színészek tekintettek vissza a mögöttük levő közös évekre.


Az epizód végén egy utolsó összejövetelen Kara tósztot mondott az elmúlt hat évre és az új kalandokra, Cat Grant pedig bemutatta a világnak Karát, mint Supergirlt.

(Forrás: TVLine, Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük