DC Magyarország

Minden, ami DC!

Mon-El visszatér a Supergirl 100. epizódjában

hírek | 2020. február 15. 19:25 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Chris Wood újra magára ölti Mon-El jelmezét a Supergirl hamarosan érkező 100. epizódjában, tudtuk meg a TVLine-tól, akik két exkluzív fotót is publikáltak a találkozóról.

Wood teljes kosztümben és szakállal látható a képeken, és úgy tűnik, hogy egy feszült hangulatú megbeszélés közepén érjük őt tetten, amiben részt vesz Kara (Melissa Benoist), Winn (Jeremy Jordan), Alex (Chyler Leigh), egy felfegyverzett Kelly (Azie Tesfai) és J’onn (David Harewood) is.

De nem Mon-El lesz az egyetlen, aki visszatér erre a jelentős epizódra, hiszen a TVLine megerősítette, hogy Odette Annable és Sam Witwer is újra fel fog tűnni a képernyőn, mint Samantha Arias, azaz Reign és Ben Lockwood, másnéven Agent Liberty. Annable utoljára a sorozat harmadik évadának fináléjában szerepelt 2018-ban, Witwert pedig legutóbb a negyedik szezonzáróban láthattuk tavaly.

A mérföldkőnek számító epizód további meglepetése, hogy itt fog bemutatkozni Thomas Lennon (Reno 911), mint az új Mr. Mxyzptlk, akit korábban Peter Gadiot keltett életre a második etapban. A rész hivatalos szinopszisa a következőképpen fest: “Mxyzptlk visszatér, és egy ajánlatot tesz Karának: Mi lenne, ha visszamehetne az időben, hogy elmondja a titkát Lenának, azelőtt, hogy Lex fedné fel azt? Ez megváltoztatná a dolgok menetét? A sorozat korábbi kulcsmomentumaira visszaemlékezve Karának döntenie kell, hogy megváltoztatja-e a történelmet, hogy újra Lena barátnője lehessen.”

A Supergirl 100. része február 23-án érkezik a CW csatorna műsorára.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük