DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Supergirl’: Újracastingolták a Danvers nővéreket egy flashback epizódra

Oszd meg a cikket másokkal is:

Izabella Vidovic játssza az ifjú Karát, míg a középiskolás korú Alex szerepében a “The Americans” sorozat előadója, Olivia Nikkanen bizonyíthat.

Olivia Nikkanen (bal) és Izabella Vidovic

A “The Fosters” sztárja, Vidovic egy flashbackben bővelkedő epizód erejéig veszi át a stafétát az eddigi Acéllánytól, Malina Weissmantól, aki jelenleg a Netflix “A Series Of Unfortunate Events” című sorozatában látható, a fiatal Alexet pedig Jordan Mazarati alakította az első két évad flashback jeleneteiben. A rész a Danvers nővérekről árul el többet.

A harmadik évad 6. epizódja a “Midvale” címet kapta, és a története szerint Kara (Melissa Benoist) és Alex (Chyler Leigh) elutaznak a gyerekkori otthonukba, ahol újraélnek egy rejtélyes gyilkosságot az iskolás éveikből, ami olyanra formálta a kapcsolatukat, amilyennek most ismerjük.

“Megnézhetjük az interakcióikon keresztül, hogy miképpen kezdődött a kapcsolatuk, amikor Kara a Földre érkezett, aztán hogy alakult és fejlődött kettejük kapcsolata, és hogyan vált olyan szorossá, mint manapság,” mondta Benoist az EW-nek.

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük