DC Magyarország

Minden, ami DC!

A The Flash showrunnere Elongated Man jövőjéről beszélt Hartley Sawyer kirúgását követően

hírek | 2020. augusztus 25. 20:45 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Június elején látott netvilágot a hír, miszerint a CW kirúgta a Ralph Dibny/Elongated Man szerepét játszó Hartley Sawyert a The Flash stábjából, a színész korábbi szexista és homofób tartalmú Twitter bejegyzései miatt, amikért azóta nyilvánosan bocsánatot is kért. A sorozat showrunnere, Eric Wallace egy interjúban elárulta, mit jelent ez a lépés a karakter jövőjére nézve.

Wallace kijelentette, hogy határozatlan ideig kispadra helyezik Elongated Mant, de nyitva hagyják a lehetőséget a visszatérésre. Illetve a hetedik évad egyik epizódjában lényeges szerepet kap még, hogy kellően elvarrja a hatodik etap történetszálait, ezt az írók semmiképp nem akarták félbehagyni a színész elbocsátása miatt.

De ez nem jelenti azt, hogy Sawyer mégis feltűnik a hetedik évadban. “Hálistennek Ralph egy olyan fickó, aki képes megváltoztatni az arcát és az alakját, és anélkül hogy részletekbe bocsátkoznék, van egy-két módszer a tarsolyunkban, hogy visszahozhassuk Elongated Mant legalább egy epizódra, hogy elbúcsúztassuk,” mondta Wallace, megerősítve ezzel, hogy kvázi újracastingolják a figurát egy rövid szerep erejéig.

Elongated Man kiírása a történetből okoz némi gondot a hetedik évad cselekményének szempontjából, eredetileg ugyanis lett volna egy történetszál, amelyben Ralph és egy másik karaker -akinek kilétét Wallace nem fedte fel- fordulatos és kalandos utazásra indulnak, ami az évad főgonoszához is kötődik valamilyen szinten. Az alkotók azonban Elongated Man “eltávolításával” áthelyezték a hangsúlyt a titokzatos másik karakterre, és szerintük így még sokkal jobb lett az eredmény, vagyis sikerült egy kínos helyzetből győztesen kijönniük.

Ralph hiánya felvet néhány kérdést a Natalie Dreyfuss által játszott Sueval kapcsolatban is, a hatodik évad ugyanis megalapozott a két karakter képregényekből ismert románcának. “Találkozni fogunk Sueval ebben az évadban, nem is egyszer, váratlan módon fog besegíteni a Team Flash-nek,” nyugtatta meg a showrunner efelől a rajongókat.

A The Flash 2021 januárjában tér vissza a képernyőkre.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük