DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ez lesz Madárijesztő és Barbara Gordon szerepe a Titans harmadik évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Azt már régóta tudjuk, hogy a Titans harmadik évadában feltűnik majd az ikonikus gonosztevő, Dr. Jonathan Crane, azaz Madárijesztő, akit a Mad Men – A reklámőrültekből ismert Vincent Kartheiser kelt életre, valamint Barbara Gordon is szerepet kap a történetben, őt pedig Savannah Welch játssza a sorozatban. Az Entertainment Weekly jóvoltából kaptunk egy-egy first look képet a két közismert karakterről, és megtudtunk néhány részletet is a szerepükről.


Dr. Jonathan Crane az Arkham Elmegyógyintézet foglyaként ad tanácsokat a gothami rendőrségnek a gonosztevők elfogásához, amolyan Hannibal Lecter szerűen. Az egyik gonosztevő azonban megszökik, ezért Dick Grayson arra kényszerül, hogy együtt dolgozzon Crane-nel. A karakter “egy tapasztalt pszichológus, aki tökéletesen érti az emberi elmét, ugyanakkor lappang benne a bosszúvágy, hogy elpusztítsa az embereket.” Greg Walker showrunner szerint Kartheiser remekül visszaadja ezt a kettősséget a karakterben, úgy véli, a rajongók elégedettek lesznek a színész alakításával.


A harmadik évad története szerint a Titánok San Franciscóból Gothambe költöznek. Amikor Dick visszatér a szülővárosába, újra fellángol a régi románca Barbara Gordonnal, az egykori Batgirllel, aki jelenleg a gothami rendőrség felügyelője. A két karakter összefog, hogy Jim Gordon és Batman örökségét folytatva próbálják megvédeni a várost. Barbara úgy véli, a szuperhősök eszméje idejétmúlt, és a város lakóinak meg kell találniuk a módját, hogy ne csak tétlen áldozatok legyenek, akik egy hős segítségére várnak, hanem próbálják saját kezükbe venni a problémák megoldását.


A Titans harmadik évada augusztus 12-én kezdődik, és az első három epizód egyszerre válik elérhetővé az HBO Maxon. Ezt követően heti rendszerességgel fognak érkezni egyesével az új részek, minden csütörtökön.


(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük