DC Magyarország

Minden, ami DC!

Blackfire állandó szereplője lesz a Titans harmadik évadának

Oszd meg a cikket másokkal is:

Még csak múlt héten zárult le a Titans vegyes fogadtatású második évada (a kritikánkat róla ITT olvashatjátok), viszont azt már régóta tudjuk, hogy a DC Universe szolgáltató zöld utat adott egy harmadiknak is, így csak idő kérdése volt, hogy elkezdjenek érkezni a fejlemények a folytatással kapcsolatban. Nem is kellett sokat várnunk, hiszen a TVLine nemrég megerősítette, hogy Damaris Lewis, akit Blackfire megszemélyesítőjeként láthattunk az előző évadban, állandó szereplővé lép majd elő a sorozat harmadik etapjában.

Figyelem: A következő bekezdés spoilereket tartalmaz a Titans második évadának fináléjából! Csak saját felelősségre olvass tovább, vagy ha már láttad az epizódot!

Persze ez a hír nem túl meglepő azok számára, akik már végignézték a 2. etapot, hiszen az évadzáró epizód bónuszjelenetében egy átlagos családanyát láthattunk bevásárlás után, amikor hirtelen egy fura trutymó tapad a nyakához, pillanatokkal később pedig a vészjóslóan vigyorgó Blackfire-ré változik, pontosan úgy, ahogy Faddei, a királyi őrség tagja, amikor őt használta gazdatestként Tamaran nem épp közkedvelt királynője egy korábbi epizódban.

A színésznő korábbi munkái között olyan alkotásokat találhatunk, mint a Póz című sorozat, vagy Spike Lee Oscar-díjas filmje, a Csuklyások.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük