DC Magyarország

Minden, ami DC!

Megvan, ki játssza Barbara Gordont a Titánok 3. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Titans sorozat eddigi két etapjában is találkozhattunk népszerű DC karakterekkel, elég csak Deathstroke-ra, Nightwingre, Superboyra vagy épp Bruce Waynre gondolni. Ez a tábor pedig tovább fog gyarapodni a harmadik évadban, ugyanis feltűnik a sorozatban Barbara Gordon is, Savannah Welch (Six, Sráckor, Az élet fája) alakításában.

A cselekmény szerint Barbara a gothami rendőrség felügyelője, aki korábban Batgirl volt, de aztán Joker meglőtte, aminek következtében tolószékbe kényszerült. Harcias kapcsolatban áll Bruce Wayne-nel, és az élete még komplikáltabbá válik, amikor Dick Grayson (Brenton Thwaites) visszatér Gothambe, hogy újrakezdjék egykori románcukat és közösen harcoljanak a bűnözés ellen. Welch a valóságban is testi fogyatékkal él, egy 2016-os balesetben ugyanis elvesztette az egyik lábát, és azóta gyakran szólal fel a mozgássérült közösség érdekében.


Barbara Gordont számos adaptációban láthattuk már, úgy élőszereplős, mint animációs műfajban. Yvonne Craig keltette életre a karaktert az 1960-as évekbeli Batman sorozatban Adam West és Burt Ward oldalán. Az 1997-es Batman és Robin című filmben Alicia Silverstone öltötte magára Batgirl jelmezét, de ott a karakterének civil neve Barbara Wilson volt. Dina Meyer alakításában is láthattuk egy kis ideig a figurát a rövid életű Birds of Prey sorozatban, legutóbb pedig a Harley Quinn animációs sorozat második évadát dobta fel a jelenlétével, ahol Briana Cuoco kölcsönözte neki a hangját.


A Titans még 2019 novemberében kapta meg a harmadik évados berendelést, egy szűk évvel később pedig megtudtuk, hogy a DC Universe szolgáltatón többé nem lesznek elérhetőek a saját gyártású sorozatok, így a produkció az HBO Maxra került át, és természetesen a harmadik etap is ott lesz elérhető az Államokban. Idehaza az első két évadot a Netflix mutatta be.
(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük