DC Magyarország

Minden, ami DC!

Megvan, ki lesz Superboy a Titans 2. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Elkezdett összeállni a folytatás szereplőgárdája.

Joshua Orpin állandó szereplőként csatlakozott a Titans második évadának szereplőgárdájához. Ő fogja alakítani Conner Kentet, vagyis Superboyt, aki kulcsfontosságú karakter lesz a történetben.

A fiatal szuperhősökből álló csapatot Batman egykori szárnysegédje, Robin vezeti, és olyan tagokat tud a soraiban, mint a forróvérű földönkívüli hercegnő, Starfire, a titokzatos empata lány, Raven és a zöldbőrű alakváltó Beast Boy.

A sorozat már beharangozta Superboy érkezését az első évad fináléjában. A stáblista utáni jelenetben láthattuk Connert és a szuperképességekkel felruházott kutyáját megszökni a metropolisi Cadmus laborból. Amikor a második etapban találkozunk a “világfájdalommal teli acélkamasszal,” épp “a célját keresi a világban, valamint az igazságot a múltjáról,” a hivatalos karakterleírás szerint. Így csöppen bele a Titánok világába, ahol kéretlen otthonra és családra talál, valamint olyan fejleményekre, amik további nem várt bonyodalmakat okoznak.

MINIMÁLIS SPOILERVESZÉLY! A képregényekben Conner egy klón, akit Superman és Lex Luthor DNS-éből alkottak meg, és előbbi képességeinek nagy részével rendelkezik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sorozatbeli eredettörténet mennyire fog közel állni ehhez, de abból, hogy Conner egy laborból sétál ki, arra következtethetünk, hogy nem fog túlzottan elrugaszkodni az alapanyagtól. Ugyanakkor arra is számíthatunk, hogy lesz egy sajátosan egyedi csavar a karakter történetében, ahogy volt minden hősében az első évadban.

De a Titánoknak nem csak Superboyjal kell bajlódniuk a folytatásban, hiszen az első évad végén Robin átadta magát a Trigon akaratának és az énje sötét oldalának.

Orpin kreditjei között még nem igazán találunk komoly címeket. Szerepelt a The Blake Mysteries sorozatban, a The Neon Spectrum című filmben, a következő projektje pedig az Upright miniszéria.

(forrás: Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük