DC Magyarország

Minden, ami DC!

Finn Wittrock lesz Guy Gardner az HBO Max Green Lantern sorozatában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az American Horror Story-ból ismert Finn Wittrock fogja játszani Guy Gardnert/Zöld Lámpást az HBO Maxra készülő Green Lantern sorozatban.


A Green Lantern újraértelmezi a klasszikus DC képregényeket, és egy új történetet mesél el, ami évtizedeken és galaxisokon át ível. A sztori egészen 1941-ig nyúl vissza, ahol megismerjük a Föld első Zöld Lámpását, a titokban homoszexuális FBI ügynököt, Alan Scottot. Aztán ugrunk egyet 1984-be, ahol az alfahím Guy Gardnerrel (Wittrock) és a félig földönkívüli Bree Jartával találkozunk. Hozzájuk csatlakozik még számos Lámpás, akik között lesznek közkedvelt képregényszereplők és sosem látott hősök egyaránt.


A Wittrock által játszott Gardner a leírás szerint a 80-as évek hipermaszkulinitásának és patriotizmusának mintapéldánya, és ennek ellenére mégis egy kedvelhető figura.

A forgatókönyvírói feladatokat Greg Berlanti, Marc Guggenheim és Seth Grahame-Smith látja el, akik executive produceri tisztségben is részt vesznek a munkálatokban Geoff Johns, Sarah Schechter, David Madden és David Katzenberg mellett. Elizabeth Hunter és Sara Saedi társ-executive producerei a projektnek.


Wittrock büszkélkedhet Emmy-jelölésekkel az American Horror Story: Freak Show és a Versace: American Crime Story kapcsán is, a nagyvásznon pedig legközelebb a Deep Water és a Mouthful of Air című filmekben láthatjuk majd.


(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük