DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az Amerikai istenek sorozat főszereplője szívesen lenne John Stewart a Green Lantern Corps filmben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Isteni választás lenne a szerepre.

Ricky Whittle leginkább az Amerikai istenek és A visszatérők sorozatból lehet ismerős, következő célpontjának pedig a nagyvásznat tűzte ki. A 37 éves színész ugyanis John Stewart szerepére pályázik a Green Lantern Corps filmben.

Erről maga Whittle ejtett szót egy interjú során. Amikor bejelentették, hogy készül az Amerikai istenek adaptációja, a rajongók kiálltak amellett, hogy Whittle kapja a főszerepet, ami végül meg is történt. Ezúttal pedig a DC hívek népes tábora szeretné, hogy John Stewart jelmezét is ő öltse magára a régóta készülőfélben lévő Green Lantern Corps filmben.

“Zöld Lámpás karakterének újjá kell születnie, erre maga Ryan Reynolds is utalt, amikor megölte magát a Deadpool 2 stáblistás jelenetében.” -nyilatkozta még tavaly júniusban a színész az Amerikai istenek forgatásán. “Tudjuk, hogy érkezik a Green Lantern Corps. Asztalhoz ültünk a stúdióval, és már ez is nagy megtiszteltetés számomra. Többet nem is kérhettem volna. Rengeteg rajongó kampányol értem. Ha Zöld Lámpást is összehozzák nekem, valami nagyon különlegessel készülünk majd. Teljes jelmezben jelenek meg a sajtókörúton és a rajongókkal együtt nézem majd a filmet. Szívesen lennék ennek a világnak a része, akár John Stewart, akár Simon Baz szerepében. Remélhetőleg, ezúttal egy méltóbb adaptáció készül.”

Szintén tavaly júniusban derült rá fény, hogy Geoff Johns írja a film forgatókönyvét, valamint az egyik producer is ő lesz. A Green Lantern Corps a DC intergalaktikus védelmezőin alapszik, ez pedig nem ismeretlen terület Johns számára, ugyanis 2005-től kezdve számos különböző Zöld Lámpás képregény került ki a kezei közül, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a rajongók körében.

“Ez a szerep egy álom lenne. Fantasztikus karakter, aki a jelenlegi társadalmi problémák fényében még nagyobb jelentőséggel bír. Sosem lehet tudni. Ha Geoff Johns olvassa ezt, üzenem, hogy készen állok, hatalmas rajongó vagyok. Ezúttal nem sietik el, mint az első film esetében. Kihasználják az idejüket, hogy minden jól működjön, ahogy annak lennie is kell. Jó kezekben van a projekt Geoffnál. Nagyon szurkolok. Bármit is csinál, meg fogom nézni, akármi is legyen,” mondta Whittle, majd a beszélgetés végén elmondta a Zöld Lámpás esküt, ezzel is bizonyítva rajongását az alapanyag iránt. A jól ismert szövegnek “csupán” az első négy sorát idézte, mondván, a többit még meg kell tanulnia, hiszen ő csak egy halandó ember, nem Zöld Lámpás. Legalábbis még nem.

(forrás: SYFY WIRE, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük