DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két színésznővel bővült a Lucifer befejező évada

Oszd meg a cikket másokkal is:

Merrin Dungey és Brianna Hildebrand csatlakozott a Lucifer hatodik, egyben utolsó évadának szereplőgárdájához. Az Aliasból ismert Dungey egy Sonya nevű eltökélt rendőrt alakít majd, aki akaratán kívül kapcsolatba lép a DB Woodside által játszott Amenadiellel. A színésznőt legutóbb olyan sorozatokban láthattuk, mint a Hatalmas kis hazugságok, a Star Trek: Picard vagy a Star Trek: Lower Decks.

Hildebrand, akit leginkább a Deadpool filmek Negaszonikus Tinitorpedójaként ismerünk, Roryt a “lázadó természetű, dühös és bajkeverő angyalt” játssza majd a sorozatban, aki reméli, hogy az eredeti lázadó angyal, Lucifer nyomdokaiba léphet. Később azonban rájön, hogy “Lucifer nem épp az az ördögi nagytesó, akit remélt.”

Beletelik még egy kis időbe, amíg ezeket az új karaktereket láthatjuk, hiszen előbb még az ötödik évad második fele kell megérkezzen, ami a járványhelyzet miatt csúszik. De amikor visszatér a sorozat a képernyőkre, a félévadzáró epizód cliffhangerének utóhatásaiban fog elmerülni, amikor is maga Isten (Dennis Haysbert) szállt alá a mennyből, hogy beleavatkozzon a Lucifer, Amenadiel és Michael közötti viaskodásba.

Az ötödik szezon első fele már régóta elérhető a Netflix kínálatában, a második félévad premierdátuma egyelőre nem ismert, a hatodik etap forgatása pedig jelenleg is zajlik.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük