DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Superman és Lois Lane is szerepet kap az Arrowverzum crossoverben!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Bőségesen kárpótolnak minket a legendák hiányáért.

Tyler Hoechlin visszatér az Acélember szerepébe az idei crossoverben! Superman mindhárom részben tiszteletét teszi, ami azt jelenti, hogy most először láthatjuk majd együtt a tévéképernyőn a Grant Gustin-féle Flash-sel és a Stephen Amell által játszott Zöld Íjásszal. Emellett arra is fény derült, hogy nem Ruby Rose Batwomanje lesz az egyetlen újonc az esemény során, hanem bemutatkozik a Daily Planet újságírója/Superman szerelme, Lois Lane is!

Superman régóta nem tett már látogatást a Supergirl sorozatban. Legutóbb a második évad fináléjában láthattuk, amikor Supergirl összecsapott az agymosott Supermannel National City kellős közepén, és az Acéllány győztesen került ki a harcból.

Ami pedig Lois Lane-t illeti, az ő neve számos alkalommal elhangzott már a sorozatban, vagyis épp itt az ideje, hogy végre színre lépjen. A casting még nem kezdődött el a szerepre. Lois-szal legutóbb a nagyvásznon találkozhattunk Amy Adams alakításában, aki Az acélemberben, a Batman Superman ellenben és Az igazság ligájában is életre keltette a karaktert.

A három estén át tartó crossover esemény a The Flashben veszi kezdetét december 9-én (vasárnap), majd az Arrowban folytatódik 10-én (hétfő), és végül a Supergirlben zárul 11-én (kedd).

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük