DC Magyarország

Minden, ami DC!

Viola Davis és Joel Kinnaman is visszatérhet a The Suicide Squadban

Oszd meg a cikket másokkal is:

Másodjára is Amanda Waller és Rick Flag parancsolhat az osztagnak.

Viola Davis és Joel Kinnaman újra magára öltheti Amanda Waller és Rick Flag szerepét a The Suicide Squad című filmben.

A galaxis őrzői filmeket levezénylő James Gunn írja és rendezi a szupergonoszok második akcióját. Gunn teljesen új megközelítésben tervezi bemutatni a csapatot, ami a kormány megbízására végez el olyan küldetéseket, amelyek túl piszkosak lennének Batman vagy Superman számára.

Az első felvonás rendezője David Ayer volt, a főszerepben pedig olyan színészeket láthattunk, mint Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Jared Leto (Joker), Jai Courtney (Bumeráng Kapitány), Adam Beach (Kötél), Karen Fukuhara (Katana), Jay Hernandez (Diablo), Cara Delevingne (Varázslónő), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Gyilkos Krok) és Joel Kinnaman (Rick Flag).

Az eredeti szereplőgárdából Robbie és Courtney visszatéréséről volt már szó korábban, Deadshot szerepében pedig Idris Elba válthatja Will Smith-t. Ami a többi karakter sorsát illeti, Diablo és Slipknot ugyebár meghalt, ahogy a Varázslónő is, ám a régész June Moone még életben van. Az ő visszatéréséről azonban még nincs hír, ahogy Gyilkos Krokról és Katanáról sem.

Waller egy amerikai felderítőtiszt, aki összetoborozza, majd vezeti is az Öngyilkos osztagot, ezt a félig-meddig titkos, kormány által támogatott szuperbűnöző csapatot. Rick Flagg a legmagasabb szintű végrehajtó ügynök, aki szintén a kormánynak dolgozik. Ő az osztag vezetője a küldetések során, de valójában Waller parancsait teljesíti, még ha nem is mindig ért velük egyet.

James Gunn úgy tűnik, hogy folytatja az osztag történetét, miközben bővíti annak létszámát, egyes források szerint olyan karakterekkel, mint Ratcather, Peacemaker, King Shark és Polka Dot Man, valamint a híresztelések szerint egy földönkívüli nő is feltűnhet a filmben, talán a Rampage nevű idegen.

A 2016-os Öngyilkos osztag folytatása/rebootja 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra Amerikában. A produceri teendőket Charles Roven, valamint az Aquamannel és Shazam!-mal bizonyító Peter Safran végzi. A forgatás szeptemberben veheti kezdetét Altantában.

(forrás: DiscussingFilm, The Wrap)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük