DC Magyarország

Minden, ami DC!

Jim Gaffigan lesz Thunderbolt hangja a Stargirl második évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

A komikus Jiff Gaffigan csatlakozott a Stargirl második évadának szereplőgárdájához. Ő kölcsönzi a hangját a Thunderbolt nevű CGI karakternek, aki a titokzatos Bahdnesia földjéről származó mágikus, jókedvű, kívánságokat teljesítő rózsaszín manó.

Thunderbolt egy nagyon erős lény, ám a hivatalos leírás szerint “a kívánságok, amelyeket teljesít gyakran több gondot okoznak, mint azt a kívánó szeretné. Az állandólagos természetfeletti katasztrófák ellenére Thunderbolt szíve a helyén van, bár megviselte őt az, hogy mennyi barátot veszített el hosszú élete során.”

A Stargirl képregényekben Thunderbolt tíz évig egy tollban volt fogvatartva, és a sorozat első évadában láthattuk is, hogy Courtney (Brec Bassinger) ellop egy rózsaszín tollat a JSA főhadiszállásáról. Pat (Luke Wilson) többször figyelmeztette a lányt, hogy ez a toll egy veszélyes fegyver, amit nem szabadna aktiválni, ám ebből a casting bejelentésből egyértelművé válik, hogy valaki mégis megteszi a második évadban.

Gaffigan leginkább stand up előadásairól ismert, amelyek közül többet Grammy díjra is jelöltek. Számos filmes és tévés munkája mellett ő a társalkotója és főszereplője a The Jim Gaffigan Shownak, ami az élete történetén alapszik.

A Stargirl 2021-ben tér vissza a képernyőkre a második etappal.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük